Μοδα & Ομορφια

Ανακάλυψε το fashion trick που θα σε κάνει να δείχνεις ποιό αδύνατη

  Δεν είναι τυχαίο ότι η Victoria Beckham το εφαρμόζει συνέχεια!

  Aν μιλήσεις με διαιτολόγους και γυμναστές θα σου πουν πως ο μόνος τρόπος για να κρατάς το βάρος σου σταθερό και να έχεις ένα λεπτό και υγιές κορμί είναι να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι. Αν όμως μιλήσεις με στυλίστες και fashion editors θα επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω αλλά θα σου δώσουν και μία ενδυματολογική συμβουλή που από ό,τι φαίνεται ακολουθεί πιστά και η υπέρκομψη Victoria Beckham.

beckam-fotografia

  Βασίζεται σε έναν βασικό κανόνα, σε αυτόν της μονοχρωμίας. Αν φοράς total looks σε μία συγκεκριμένη απόχρωση, όποια και αν είναι αυτή, η σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο λεπτή από ότι στην περίπτωση που «έπλεκες» μεταξύ τους διαφορετικά patterns, ακόμα και χρώματα. Ναι, το color blocking είναι πολύ αισιόδοξο και άκρως επίκαιρη σαν τάση αυτόν τον χειμώνα αλλά πιο αδύνατη θα φαίνεσαι αν φοράς μονοχρωματικά outfits.

beckam-foto

  Η Victoria εμφανίζεται συχνά με μπλε, μαύρα, μοβ, μπεζ, λευκά και κόκκινα looks από τα οποία απουσιάζουν τα περιττά αξεσουάρ. Συνήθως το μόνο στοιχείο πάνω της που ηθελημένα είναι σε διαφορετική απόχρωση είναι τα παπούτσια της, τα οποία προφανώς και δεν επηρεάζουν το πώς δείχνει ο σωματότυπός της. Αφού, λοιπόν, εφαρμόζει αυτό το styling trick η Beckham και δείχνει έτσι τότε μήπως ήρθε η ώρα να το βάλουμε και εμείς στην καθημερινή μας, fashion ρουτίνα και στην γκαρνταρόμπα μας;

queen.gr

Related posts

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Tα trend που θα επικρατήσουν το επόμενο φθινόπωρο

Περνάς πολλές ώρες στον υπολογιστή; Δες πώς θα καταπραΰνεις τα κουρασμένα σου μάτια!

Leave a Comment