Γυναικα

Αντιμετώπισε την ζήλια σου

Είσαι στην παραλία με το αγόρι σου και απολαμβάνεις μια γρανίτα φράουλα στην ξαπλώστρα. Είσαι ευτυχισμένη και θέλεις να βγάλεις μια selfie μαζί του για να δείξεις σε όλον τον (διαδικτυακό) κόσμο πόσο τυχερή είσαι. Όταν, όμως, γυρίζεις να τον κοιτάξεις όλα γκρεμίζονται. Συνειδητοποιείς ότι εκείνος χαζεύει την κοπέλα στη δίπλα ξαπλώστρα, αυτή με το τέλειο μαύρισμα, το τέλειο μαγιό, τα τέλεια οπίσθια. Όταν του ζητάς τον λόγο, εκείνος απαντάει ‘έλα ρε μωρό μου δεν έκανα τίποτα’ και κατά βάθος ξέρεις ότι έχει δίκιο. Εξάλλου κι εσύ την κοίταζες με θαυμασμό πριν λίγα λεπτά.

Για να μην χαλάσουν οι διακοπές σου και ακόμα περισσότερο η σχέση σου με τις μικρές εκρήξεις ζήλιας που έχεις, καλό είναι να δουλέψεις πάνω σε 7 τυπικά περιστατικά ζήλιας που μπορεί να προκύψουν. Έτσι και θα είσαι προετοιμασμένη και δεν θα χάσεις την καλή σου διάθεση.

1.Όταν κοιτά άλλες γυναίκες: πριν ακόμα κάτσετε κάπου κοιτάς γύρω σου για όμορφες γυναίκες. Αν υπάρχει κάποια στο οπτικό του πεδίο του ζητάς να πάτε σε άλλο τραπέζι/ξαπλώστρα/ καφετέρια. Λάθος! Σύμφωνα με έρευνες οι άντρες κοιτάζουν γιατί το άγνωστο τους φαίνεται όμορφο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε κερατώσει, ούτε ότι κινδυνεύεις από ένα απλό κοίταγμα. Μην είσαι λοιπόν ανασφαλής και προσπάθησε να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με τη δική σου παρουσία.

2.Όταν τον κοιτούν άλλες γυναίκες και του αρέσει: Ναι, είναι εκνευριστικό, αλλά δεν χρειάζεται να τσαντίζεσαι. Εκείνος εμφανώς δεν φταίει, εκείνη είναι μια τυχαία που δεν θα ξαναδείς. Οπότε, απόλαυσε το γεγονός ότι εσύ έχεις έναν αξιοπρόσεχτο άντρα και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

3. Όταν θέλει να βγει με τους φίλους του και δεν σε θέλει μαζί: Όλοι χρειαζόμαστε την αυτονομία μας όταν είμαστε σε μια σχέση. Αν θέλεις να είστε συνέχεια μαζί προσπάθησε να τον πάρεις μαζί σου στα ψώνια, στο πεντικιούρ ή στο σπίτι της φίλης σου για να συζητήσετε για τον επίπονο χωρισμό της. Αν επιβιώσετε από αυτό, τότε πήγαινε κι εσύ στην καφετέρια όπου παρακολουθούν ποδόσφαιρο.

4.Όταν συνειδητοποιείς ότι κρατάει τις φωτογραφίες της πρώην του: Λίγοι είναι οι άνθρωποι που πετούν όλες τις αναμνήσεις μιας παλιάς σχέσης. Αν έχεις έστω κι ένα δώρο/φωτογραφία/εισιτήριο από σινεμά από παλιότερη σχέση, τότε καταλαβαίνεις. Όση σημασία έχει για σένα, τόση έχει και για τον αγαπημένο σου.

5. Όταν χάνει κιλά κι εσύ ούτε γραμμάριο: Κάνετε μαζί δίαιτα-και μάλιστα εσύ πηγαίνεις και γυμναστήριο-αλλά εκείνος χάνει αμέσως 3 κιλά κι εσύ μόλις 200 γραμμάρια. Είναι δύσκολο κι εκνευριστικό. Προσπάθησε να αισθανθείς καλά για εκείνον και μην…

Πηγή:marymary.gr

Related posts

Μελέτη: οι γυναίκες κάνουν καλύτερες διαπραγματεύσεις

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Φτιάξε μόνη σου πολυβιταμινούχο λάδι προσώπου για τέλεια επιδερμίδα!

Leave a Comment