Αυτά είναι τα νέα ανοιξιάτικα παπούτσια που θα φορεθούν φέτος.

H άνοιξη είναι εδώ και μαζί της έφερε μερικές τάσεις από τα παλιά… Τα clogs, τα αγαπημένα παπούτσια των Ολλανδέζων, έρχονται στη μόδα και θα φορεθούν πολύ τους επόμενους μήνες. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά άκομψα αλλά σε μια χρονιά που η ugly fashion κυριαρχεί, θα δεχτούμε και αυτή την τάση.

Πέρυσι το καλοκαίρι τα Birkenstock σανδάλια έγιναν απόλυτη τάση, ενώ ακολούθησαν και τα Crocs αλλά και τα ugly sneakers. Όλα αυτά τα παπούτσια ανήκουν στην κατηγορία των ugly shoes και σε αυτά προστίθενται φέτος και τα clogs ή αλλιώς δερμάτινα τσόκαρα!

p2 (1)

Πώς να τα φορέσεις!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις ένα ζευγάρι clogs. Καθώς αποτελούν casual είδος παπουτσιού η καλύτερη ιδέα είναι να τα συνδυάσεις με casual outfits. Ένα ξεβαμμένο ανοιχτόχρωμο τζιν, ένα υφασμάτινο καρό παντελόνι, μια φαρδιά καμπάνα είναι μερικά από τα παντελόνια που μπορείς να επιλέξεις. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα φλοράλ φόρεμα ή μια φούστα για να μοιάζεις σαν γνήσια Ολλανδέζα.

p1 (1)

Όσον αφορά τις αποχρώσεις που θα φορεθούν πιο πολύ φέτος, τα καφέ, τα κόκκινα και τα μπεζ clogs είναι τα πιο δημοφιλή της σεζόν!

p9 (1)

p8 (1)

p7 (1)

p5 (1)

p4 (1)

p6 (1)

p3 (1)
limeandlife.com

Leave a Comment