Γιατί οι Γαλλίδες δε φοράνε αυτό το στυλ μαγιό ?

 

Όταν η κουβέντα, η οποία περιστρέφεται φυσικά γύρω από θέματα μόδας, φτάνει στα μαγιό δεν υπάρχουν πιο ειδικές –και ταυτόχρονα στυλάτες- γυναίκες στον πλανήτη για να επικαλεστούμε την αισθητική, τις προτιμήσεις και την κρίση τους φυσικά. Για αυτό ανατρέξαμε στα Instagram accounts των αγαπημένων μας fashion bloggers από την Γαλλία και προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε τις τάσεις στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι που βρίσκεται προ των Πυλών.

magio2

Καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα που αρχικά ταρακούνησε εμάς και σε δεύτερο επίπεδο θα είναι ένα μικρό fashion σοκ και για εσάς: oι Γαλλίδες φέτος αποφεύγουν τα retro ψηλόμεσα μπικίνι όπως ο διάβολος το λιβάνι. Και η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Προτιμούν τα κλασικά χαμηλοκάβαλα bikinis, αλλά και τα διαχρονικά κομψά ολόσωμα, γιατί τα μαγιό πρέπει να παρέχουν όσο το δυνατόν «λιγότερες πληροφορίες» και όσο αφορά τα prints τους αλλά και την γραμμή τους.

magio3

Τα ψηλόμεσα μπικίνι σκεπάζουν μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους από όσο είναι «αποδεκτό» και θεωρούν πως έτσι περισσότερο «μπερδεύουν» τα μάτια που τις παρατηρούν, παρά κολακεύουν τον σωματότυπό τους. Επιστροφή, λοιπόν, στα 90s και στα χαληλοκάβαλα σλιπ με τα απλά τριγωνάκια που όλες αγαπήσαμε. Ακόμα και αν εμείς δεν πρόκειται να κολυμπήσουμε με αυτά σε κάποια ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας, αλλά σε θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου.

magio5

 

Πηγή: Queen.gr

Leave a Comment