Μοδα & Ομορφια

Διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το eyeliner σου

 

Κρατάμε σημειώσεις από τα shows που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε και το καρνέ με τις beauty σημειώσεις μας γεμίζει σιγά- σιγά. Το πρώτο μάθημα; Το μαύρο μολύβι/ eyeliner και οι διαφορετικοί τρόποι που μπορούμε να το φορέσουμε την επόμενη (ακόμη και αυτή τη σεζόν) στα μάτια μας! Βλέποντας, λοιπόν, τα fashion shows που παρουσιάστηκαν αυτές τις μέρες, ξεχωρίσαμε τα εξής beauty looks:

Tom Ford S/S 2018

diaforetikoi-tropoi-na-baleis-eyeliner-1

diaforetikoi-tropoi-na-baleis-eyeliner-2

Όλα είχαν μία γενναιόδωρη δόση λάμψης στο show του Οίκου. Από τις εντυπωσιακές δημιουργίες μέχρι τη μαύρη glitter σκιά στα μάτια των μοντέλων. Η θρυλική makeup artist Pat McGrath που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, φρόντισε να ξεφύγει από το κλασικό και πολύ αυστηρό winged eyeliner και να δημιουργήσει ένα πιο με πιο στρογγυλεμένες άκρες (Rounded Winged Eyeliner) κάνοντας έτσι πιο εύκολη τη ζωή μας (γιατί κακά τα ψέματα, με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις να ανησυχείς για το αν είναι ολόισια ή ολόιδια η γραμμή και στα δύο σου μάτια). Thank you Pat!

Monse S/S 2018

diaforetikoi-tropoi-na-baleis-eyeliner-3

Η makeup artist Grace Lee, από την άλλη πλευρά, «εξέλιξε» το παραδοσιακό cat eye look δημιουργώντας μία δεύτερη γραμμή παράλληλη με αυτή του cat eye στα μάτια των μοντέλων…
Jason Wu S/S 2018

diaforetikoi-tropoi-na-baleis-eyeliner-4

Όπως και στο fashion show του Οίκου Tom Ford, το στοιχείο που έκανε την ανατροπή στο «φρέσκο και δροσερό» look, ήταν το smudged στρογγυλεμένο eyeliner στις άκρες των ματιών. «Ας προσθέσουμε ένα πιο graphic στοιχείο στο look. Έτσι, καταλήξαμε να προσθέσουμε ένα cool τελείωμα στην άκρη» είπε ο makeup artist Yadim, που δημιούργησε το μακιγιάζ των μοντέλων με προϊόντα Maybelline.
Jill Stuart S/S 2018

diaforetikoi-tropoi-na-baleis-eyeliner-5

Κι αν έχεις βαρεθεί όλους τους κλασικούς τρόπους και θέλεις να κάνεις ακόμη πιο έντονα τα μάτια σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φορέσεις το μαύρο μολύβι στη γραμμή των κάτω βλεφάρων σου, ξεκινώντας από τη μέση περίπου του ματιού σου και τραβώντας την προς τα έξω (έως περίπου το τέλος των φρυδιών σου).

queen.gr

Related posts

Μόδα των 80’s : Δες τους 10 καλύτερους συνδυασμούς.

Πως θα καταλάβετε ότι τα ψηλοτάκουνα που θέλετε να αγοράσετε είναι άνετα?

Πώς θα μειώσετε τους ανοιχτούς πόρους στο πρόσωπο

Leave a Comment