Μοδα & Ομορφια Χωρίς κατηγορία

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα, αποφάσισε για εσένα

H ομορφιά είναι μια έννοια η οποία δεν περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση. Ναι, όταν μιλάμε για ομορφιά, αυτόματα το μυαλό μας πηγαίνει στο κάλλος, σε ένα όμορφο ζευγάρι μάτια, σε ένα καλλίγραμμο σώμα… H ομορφιά ωστόσο σημαίνει πολλά περισσότερα.

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας, από την ψυχή και το χαρακτήρα μας. Λέγεται πως «τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα» και πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια. Πριν λοιπόν σπεύσεις να παρατηρήσεις και να βάλεις στο μικροσκόπιο όλες σου τις ατέλειες, φρόντισε τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω.

Όταν εσύ η ίδια νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο της ζωής και του σώματός σου, όταν φροντίζεις το σώμα σου και του προσφέρεις το καλύτερο, αυτόματα νιώθεις πιο όμορφη και αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς. Η αυτοπεποίθηση και ο αέρας μιας γυναίκας που έχει τον έλεγχο της ζωής της είναι απλά ακαταμάχητη! Πως θα πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου; Δεν χρειάζεται κόπο αλλά θέληση από την πλευρά σου.

Βάλε τη ζωή σου σε σειρά και ακολούθησε πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να αποβάλλεις πράγματα και ανθρώπους που νιώθεις πως σε κρατούν πίσω και ελαχιστοποίησε το άγχος σου. Αν νιώθεις πως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθείς στην καριέρα σου και όχι στη δημιουργία οικογένειας, δράσε! Μίλα με το γιατρό σου, ενημερώσου και ξεκίνα μια αγωγή αντισύλληψης.

Εσύ αποφασίζεις για την πορεία της ζωής σου και οι κανόνες ή οι προσδοκίες των άλλων δεν πρέπει να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Αν εντοπίζεις ατέλειες στην εμφάνισή σου που χρειάζονται βελτίωση δράσε! Βάλε σωστούς στόχους, αγάπησε τον εαυτό σου και βελτίωσέ τον, μην προσπαθείς όμως να τον αλλάξεις…

Ο δρόμος μπορεί να σου φαίνεται μακρύς και δύσκολος όμως δεν είναι. Μόλις κάνεις το πρώτο βήμα και ξεκινήσεις να παρέχεις ουσιαστική φροντίδα στον εαυτό σου, η διαφορά θα που θα νιώσεις εσύ και που θα αρχίσουν να παρατηρούν οι γύρω σου θα είναι τεράστια. Δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις…
goodnet.gr

Related posts

Τι πρέπει να περιέχει μια καλά οργανωμένη τσάντα θαλάσσης

Αυτά τα Χριστούγεννα ντυθείτε Sparkle Queen

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Leave a Comment