Μοδα & Ομορφια

Ιδέες για τέλεια χτενίσματα για τα πολύ μακρυά μαλλιά σου

Μάθε tips για να διατηρείς πλούσια και πυκνά τα μαλλιά σου, δες επαγγελματικό βίντεο με τέλειες ιδέες και gallery με φωτογραφίες για να εμπνευστείς!

Λοιπόν, αν έχεις πυκνά, πλούσια, μακριά μαλλιά ε… δεν είσαι και από τις πιο άτυχες! Και ας γκρινιάζεις ότι χρειάζεσαι τον διπλάσιο χρόνο για να τα περιποιηθείς, να τα λούσεις, να τα στεγνώσεις ή να τα ξεμπερδέψεις. Όταν έχεις τέτοιο τύπο μαλλιών, αυτόματα έχεις την πιο τέλεια βάση για αναρίθμητα hair styling που καθηλώνουν και για αντίστοιχα χρώματα και τεχνικές βαφής που τα αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό. Ένας από τους πιο καταξιωμένους κομμωτές και colorist είναι ο Mounir. Εδρεύει στο Λίβανο και τα βίντεό του στο youtube έχουν γίνει viral. Oι μεταμορφώσεις που κάνει στα μαλλιά κάθε πελάτισσας είναι απλά επικές! Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις και μόνη σου. Μπορείς να πάρεις ιδέες τις οποίες θα δείξεις στον δικό σου κομμωτή. Επιπλέον όμως σου παραθέτω φωτογραφίες με υπέροχες ιδέες για να αναδείξεις περισσότερο τα μακριά μαλλιά σου, που αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλο ατού στην εμφάνισή σου, φτάνει να ξέρεις πως να τα χειριστείς σωστά.
https://www.facebook.com/justgirlyth/videos/2049154948637557/

 

EXTRA ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ

 

Long_Hair

-Ένας τρόπος για να ενισχύσεις τη μικροκυκλοφορία στο δέρμα του κεφαλιού και να κάνεις τα μαλλιά να μακρύνουν γρηγορότερα είναι να κάνεις 2-4 φορές το μήνα ένα μασάζ με αιθέρια έλαια από δεντρολίβανο, ευκάλυπτο και λεμόνι σε χλιαρή θερμοκρασία.

-Προτίμησε σεσουάρ με τεχνολογία ιονισμού τα οποία βοηθούν τα μαλλιά να στεγνώνουν πιο εύκολα και τα ταλαιπωρούν λιγότερο αφήνοντάς τα αποδεδειγμένα πιο απαλά. Όσον αφορά την κουπ, ο κομμωτής σου θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του επιπλέον όγκου, κόβοντας ανάλαφρα ντεγκραντέ τα μαλλιά στο εσωτερικό τους.

-Μην ξεχνάς πως είναι απαραίτητο να κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου κάθε οκτώ εβδομάδες. Ιδανικά, πρέπει να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε ενάμιση με δύο μήνες για ένα ελαφρύ καθάρισμα στις άκρες, ώστε να μην εξασθενούν και να μη δημιουργείται ψαλίδα

 

Υπέροχα χτενίσματα και χρώματα για τα πολύ μακριά μαλλιά!

Long-Hair2

Long-Hair3

Long-Hair4

 

ΠΗΓΗ:  queen.gr

Related posts

7 συμβουλές για να φαίνεστε πιο ψηλές και πιο αδύνατες

Βάλε το punk και το grunge style στην ντουλάπα σου

Περιποίηση νυχιών και gel μανικιούρ

Leave a Comment