Μοδα & Ομορφια

Οι πέρλες θα λάμψουν αυτό τον χειμώνα

Οι λαμπερές πέρλες ανακτούν το χαμένο έδαφος των περασμένων χρόνων επιδεικνύοντας μοναδική ευελιξία στον τρόπο που συντίθενται τα σύγχρονα styling. Η χαρακτηριστική ιριδίζουν λάμψη τους αποτελεί τη μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Το κλασικό προφίλ τους συμπληρώνει το πεδίο του κλασικισμού που έχει ανάγκη ένα outfit για να δείξει ισορροπημένο, ενημερωμένο και εκλεπτυσμένο.

 

σε

Ένα ισχυρό trend, πολύτιμο, που επέστρεψε αποκαλύπτει με κάθε τρόπο ότι μπορεί να ντύσει κάθε έκφανση του φθινοπωρινού στυλ. Πέρλες σε κοσμήματα, κοκαλάκια, απαλά πουλόβερ, τζιν παντελόνια και μπερέδες. Ιδίως ο συνδυασμός τους με κάθε τι μάλλινο είναι ακαταμάχητος.

σε1

Αυτή η boxy retro τσάντα γεμάτη από μικροσκοπικές faux πέρλες θεωρείται ένα σπουδαίο απόκτημα για όσες την έχουν στη ντουλάπα τους. Δύσκολος ο χειρισμός της εκ πρώτης αν δεν είσαι επιδέξια στους στιλιστικούς χειρισμούς.

σε2

Τα καταπληκτικά αυτά σκουλαρίκια με την πέρλα «δάκρυ» όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα βρίσκεται στην επικαιρότητα.

σε3

 

Η πιο φρέσκια εκδοχή στις πέρλες είναι αυτός ο μπερές με αέρα Παριζιάνικο ανανεώνει τους ενδυματολογικούς κώδικες της σεζόν.

σε4

Ρετρό κοκαλάκια, από πέρλες, φορεμένα με τρόπο απελευθερωτικό συναρπάζουν καθώς στέκονται δίπλα σε vintage κομμάτια της ντουλάπας μας.

σε5

Το απόλυτο close up σε ένα haute couture ένδυμα αντικατοπτρίζει αυτό που είναι οι πέρλες.σε6

Λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια έχουν για ασπίδα τους τις παντοτινές πέρλες. Το στυλ τους οικείο, κατάλληλο για νεαρά κορίτσια, για μινιμαλιστικά σύνολα, για όλες τις ώρες της μέρας.

 

Πηγή:marymary.gr

 

Related posts

Τα νέα σχέδια στις τσάντες που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα

Aυτές οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ θα του τραβήξουν την προσοχή

Οι 10 πιο καυτές εθνικότητες παγκοσμίως

Leave a Comment