Μοδα & Ομορφια

Τα μανικιούρ που πρέπει όπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο nail studio ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές

1

Τα περιποιημένα άκρα είναι πλέον ορόσημο της γνήσιας θηλυκότητας. Οι άντρες τα θαυμάζουν και οι γυναίκες βρίσκουν τη διαδικασία της περιποίησής και της επιλογής των χρωμάτων που θα τα βάψουν, ευκαιρία για…ψυχοθεραπεία, χαλάρωση και ανανέωση! Για να διαβάζεις ήδη τις πρώτες γραμμές αυτού του άρθρου σίγουρα ανυπομονείς να μάθεις τι must επικρατεί αυτή τη σεζόν! Δες αναλυτικά απαρακάτω:

BABY PINK

To απαλό ή αλλιώς παστέλ ροζ κυριαρχεί εδώ και δύο σεζόν τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Ειδικά σαν επιλογή για να βάψεις τα νύχια σου, είναι ό,τι πιο θηλυκό, κομψό και μοντέρνο μπορείς να σκεφετείς. Ταιριάζει σε κάθε απόχρωση δέρματος και σε κάθε ηλικία, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα ρούχα ανεξάρτητα με το στυλ που υποστηρίζεις ή τους χρωματικούς συνδυασμούς που έχεις διαμορφώσει.

2

Red Alert

Δεν μπορείς να πείς πολλά για το εκτυφλωτικό, διαχρονικό, κόκκινο…”μιλάει” πάντα μόνο του χάρη στην ένταση και το σεξαπίλ μου εκφράζει. Κανένας άντρας δεν έμεινε ποτέ ασυγκίνητος, μπροστά σε μία γυναίκα με περιποιημένα χέρια, που έχει βάψει τα νύχια της στο κλασσικό κόκκινο! Ειδικά αυτό το χειμώνα, το συγκεκριμένο χρώμα έχει κατακλύσει τις πασαρέλες! Ταιριάζει άψογα με σκούρα denim, total black σύνολα, nude αποχρώσεις και φυσικά χρυσά αξεσουάρ.

3

Black is back!

Είναι η gothic πινελιά που θα απογειώσει τα λουκ σου,ή εκείνη η ροκ λεπτομέρεια που θα δώσει προσωπικότητα στο στυλ σου… Το μανικιούρ με μαύρο βερνίκι παραμένει πρωταγωνιστής του χειμώνα και αποτελεί ιδανική επιλογή αν έχεις κοντά νύχια, που σπάνε εύκολα και ψάχνεις να βρεις κάποιο χρώμα που θα τα κολακεύει και δεν θα τονίζει τις ατέλειές τους.

4

Bare Nude

Η αμέσως επόμενη επιλογή σου αν είσαι φανατική του baby pink αλλά θες που και που κάποια αλλαγή….Οι nude αποχρώσεις είναι κομψές, all time classic και τις υποστηρίζουν εδώ και χρόνια οι γνήσιες παριζιάνες. Είναι ιδανικές για office look, για να παρευρεθείς σε βραδυνά κοκτείλ και για κάθε άλλη στυλιστική  περίσταση. Το σίγουρο είναι πως το παραπάνω μανικιούρ θεωρείται “πασπαρτού” και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

5

Deep Purple

Όποιο μωβ βερνίκι και αν επιλέξεις το σίγουρο είναι πως θα κάνει εντύπωση…Το εν λόγω μανικιούρ είναι μοντέρνο, νεανικό και ιδανικό για το χειμώνα. Οι παλέτα τεράστια ώστε να αποφασίσεις ποια ή ποιες μωβ αποχρώσεις σου αρέσουν περισσότερο. Να θυμάσαι ότι τα πιο σκούρα, (μελιτζανί) χρώματα ταιριάζουν στις λευκές επιδερμίδες, ενώ τα πιο ανοιχτά (βιολετί) στις σταρένιες.

6

Up side down!

Είναι το λεγόμενο “ανάποδο” γαλλικό μανικούρ και θα το βρεις σε πολλές και διαφορετικές παραλλαγές χρωμάτων. Αν ψάχνεις κάτι πιο εκκεντρικό, ανατρεπτικό και ιδιαίτερο τότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Βρες δύο χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, παίξε με τις αντιθέσεις, τις glitter, μεταλλιζέ ή ματ συνθέσεις και τράβηξε τα βλέμματα όλα πάνω σου!

7

 

Πηγή:queen.gr

 

Related posts

Προτάσεις για το πώς να υιοθετήσετε την τάση του layering [εικόνες]

Super trick για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου

Τα floral νύχια επέστρεψαν και είναι πάλι στην επικαιρότητα

Leave a Comment