Μοδα & Ομορφια

Τα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις όπωσδήποτε

Τις περίμενες καιρό και επιτέλους ήρθαν. Ο λόγος για τις αγαπημένες σου χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις τα πιο στυλάτα παπούτσια του 2018 στις καλύτερες τιμές.

Αυτόν τον Χειμώνα η μόδα είναι στα καλύτερά της, με εντυπωσιακές και άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές στα υποδήματα και το σίγουρο είναι πως αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να βρεις τα «must have» items της σεζόν και φυσικά, να κάνεις τις πιο «έξυπνες» αγορές. Αν χρειάζεσαι έμπνευση, τότε δες τη λίστα που ετοιμάσαμε για να αποκτήσεις σε αυτές τις εκπτώσεις όλα όσα θέλεις.

Άνετη και casual από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ξεκινάμε από τα βασικά, δηλαδή από τα άνετα παπούτσια που χρειάζεσαι, για είσαι άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα δικά μας «must» βρίσκεται σίγουρα ένα μαύρο ζευγάρι flat παπούτσια, όπως αυτό που βρήκαμε στο eshop Tsakiris Mallas. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend του 2018. Εναλλακτικά, προτείνουμε μαύρα flatforms με κορδόνια για εσένα που χρειάζεσαι εκείνους τους έξτρα πόντους,

Αν έχεις στυλ αθλητικό και προτιμάς τα flat παπούτσια για κάθε μέρα, τότε καλό είναι να δεις τις άλλες δύο επιλογές μας. Για «τσέκαρε» τα παρακάτω γκρι sneakers με τον πάτο ή τα γκρι flat oxfords που ξεχωρίσαμε, τις βελούδινες μπαλαρίνες και φυσικά, τα μαύρα και άνετα μποτάκια για τις κρύες ημέρες και νύχτες του Χειμώνα.

papoutsia

Over the knee χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις την ανατροπή, τότε πες «ναι» στη λάμψη και επίλεξε τις παρακάτω μαύρες μπότες με το glitter. Στην περίπτωση που ψάχνεις κάτι λιγότερο έντονο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό, προτίμησε ένα ζευγάρι μπεζ μπότες ή τις παρακάτω μαύρες μπότες για αισθησιακούς και πιο εύκολους συνδυασμούς. Τέλος, αν προτιμάς το κλασικό και καθημερινό στυλ, τότε ένα ζευγάρι γκρι και over the knee μπότες με χαμηλό τακούνι είναι η επιλογή που αξίζει να κάνεις.

boots

 

Για chic εμφανίσεις κάθε μέρα

Για εσένα που χρειάζεσαι το τακούνι σου στο γραφείο και τη βόλτα, τότε έχουμε τέσσερις προτάσεις που σίγουρα θα σε καλύψουν.

Τα μποτάκια και γενικά οι μπότες με το τετράγωνο τακούνι είναι η απόλυτη τάση της μόδας για το 2018 για αυτό αξίζει να τα βρεις. Για δες το παρακάτω γκρι μποτάκι. Αν βέβαια επιθυμείς κάτι πιο κλασικό, τότε αξίζεις να επιλέξεις τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια που παραθέτουμε, ενώ στην περίπτωση που ψάχνεις για κάτι πιο εντυπωσιακό, τότε καλό είναι να δεις τα δύο μποτάκια που ακολουθούν. Τα λατρεύουμε και έχουμε σκοπό να τα αποκτήσουμε κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Προτιμάς τα μαύρα lurex μποτάκια ή τις μαύρες καστόρινες μπότες;

 

boots2

Κάτι special για τη βραδινή σου έξοδο

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ και τα παπούτσια για τη βραδινή σου έξοδο. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, δες τις προτάσεις μας διότι μπορεί να σε εμπνεύσουν.

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, επίλεξε τα εξαιρετικά άνετα μαύρα πέδιλα που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα σου επιτρέπουν να χορεύεις μέχρι το πρωί! Ένα ακόμη εξίσου θηλυκό κομμάτι είναι οι ψηλοτάκουνες δερμάτινες μαύρες γόβες, που θα χαρίσουν αριστοκρατικό αέρα στις εμφανίσεις σου. Εναλλακτικά, επίλεξε κομψές μαύρες γόβες, όπως αυτές, που θα σου εξασφαλίσουν άνεση και μοναδικό στυλ. Τέλος, επειδή το βελούδο είναι πολύ της μόδας φέτος, σου προτείνουμε τα πρωτότυπα μαύρα μποτάκια με το ιδιαίτερο τακούνι, που θα δεις παρακάτω!

takounia

 

Όποιο κι αν είναι το γούστο σου, στη νέα συλλογή Tsakiris Mallas θα βρεις τα πιο στυλάτα παπούτσια και τις καλύτερες προσφορές για να εκμεταλλευτείς «έξυπνα» τις χειμερινές εκπτώσεις!

 

ΠΗΓΗ:  queen.gr

Related posts

Τέλειο σώμα και πρόσωπο μέχρι τις διακοπές

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε στα βρεγμένα μαλλιά μας!

H νέα τάση για το χειμώνα που έρχεται

Leave a Comment