Μοδα & Ομορφια

Τα 3 κόλπα για να ανοίξεις το τζιν σου χωρίς δίαιτα

Ακόμα κι αν τελευταία αυξήθηκε το βάρος σας, αυτός δεν είναι λόγος να μην φοράτε το αγαπημένο σας τζιν. Υπάρχουν 3 τρόποι να ξαναχωρέσετε μέσα σε αυτό χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσετε.

Βρίσκεται εκεί, στα άδυτα της ντουλάπας σας, μήνες ή χρόνια τώρα σε διπλωμένη ή κρεμασμένη θέση και κάθε φορά που πέφτετε πάνω του σάς υπενθυμίζει την αμείλικτη πραγματικότητα: Ότι δεν σας κάνει όπως σας έκανε γιατί πλέον σας στενεύει (στην καλύτερη ή ότι δεν χωράτε πια μέσα σε αυτό (στη χειρότερη).

Συνήθως το κρατάτε εις ανάμνηση των όμορφων στιγμών που σας χάρισε όταν βρισκόσασταν μέσα σε αυτό ή και με σκοπό να σας ξαναμπαίνει κάποια μέρα (οκ ή απλώς επειδή δώσατε ένα σκασμό χρήματα για να το αγοράσετε και τα λυπάστε).
Σε κάθε περίπτωση, αυτό το τζιν δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην ίδια θέση. Ήρθε η ώρα να ξαναδεί το φως της μέρας. Όχι δεν χρειάζεται να «μικρύνετε» εσείς, αλλά να «φαρδύνει» αυτό. Πως; Με αυτά τα 3 κόλπα.

Αν σας στενεύει στα πόδια

1. Ψεκάστε το με χλιαρό νερό και μετά τραβήξτε το για να το τεντώσετε
Μπορεί να σας φανεί αστείο σαν κίνηση, αλλά λειτουργεί. Αφού στίψετε το τζιν από το χλιαρό νερό, κρατήστε το ίσια από τη βάση του τζιν (εκεί που κουμπώνει) σε τέτοιο ύψος ώστε οι άκρες του να ακουμπούν στο πάτωμα. Πατήστε πάνω στις άκρες και αρχίστε να το τραβάτε προς κάθε κατεύθυνση.

2. Φορέστε το και μπείτε μαζί με αυτό μέσα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό
Ευκαιρία να χαλαρώσετε κιόλας. Μείνετε στη μπανιέρα για 10 με 15 λεπτά. Το ζεστό (όχι καυτό!) νερό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το φοράτε (και άρα το τεντώνετε) θα κάνει τον καβάλο να ανοίξει. Στην συνέχεια βγάλτε το, αφήστε το να στεγνώσει και ετοιμαστείτε να το ξαναφορέσετε!

Αν σας στενεύει στη μέση
3. «Μεγαλώστε» τη ζώνη της μέσης
Δηλαδή το σημείο που βρίσκεται το κουμπί. Αυτό το κόλπο ίσως να έχει λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ξεκινήστε σκίζοντας προσεκτικά τις ραφές στο πλάι της ζώνης του τζιν 6 με 7 εκατοστά και συνεχίστε κόβοντας με ένα ψαλίδι τη ζώνη στο ίδιο σημείο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ράψετε μια λωρίδα από τζιν ύφασμα κι έτσι να μεγαλώσετε το πλάτος του τζιν σας.

 

Πηγή: ProNews

Related posts

Οι απόλυτοι συνδυασμοί με το καρό για αυτόν τον χειμώνα

Συμβουλές για καθάρο πρόσωπο

Πώς να δείχνουν τα ρούχα σου πιο “ακριβά” και πιο “επώνυμα”

Leave a Comment