Μοδα & Ομορφια

Τα 5 χρώματα που πρέπει να έχεις όπωσδήποτε στη ντουλάπα σου φέτος το χειμώνα

Δες τα επικρατέστερα χρώματα για αυτή, τη νέα σεζόν, και υιοθέτησέ τα στην γκαρνταρόμπα σου με τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς. Τα style color combos του φθινοπώρου θα γίνουν με τις “βασικές” all season αποχρώσεις και τα 5 φωτεινά χρώματα που βέπεις αναλυτικά παρακάτω. Μη διστάσεις να φορέσεις φωτεινά κίτρινα, σοφιστικέ βουργουνδί, trendy πράσινα, γλυκά ροζ και sexy κόκκινα κομμάτια, για να είσαι άκρως επίκαιρη στυλιστικά και φέτος!

Κίτρινο

color2

 

Στην πιο φωτεινή και καλοκαιρινή του απόχρωση, συνδυάζεται με denim κομμάτια, με λευκό, γήινες αποχρώσεις αλλά και μπλε και σκούρο μοβ και κολακεύει τόσο τις ξανθές όσο και τις μελαχρινές. Υιοθέτησέ το σε ένα oversized κομμάτι, όπως πουλόβερ ή παλτό.

Βουργουνδί

color3

 

Σοφιστικέ και μυστηριώδες, το ιδανικό χρώμα για τις μουντές φθινοπωρινές μέρες. Ήρθε στο fashion προσκήνιο πριν από 5 χρόνια και από τότε δε λέει να μας εγκαταλείψει. Δείχνει chic και σε total looks αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια.

 

Ροζ

color4

 

Δεν χρειάζεται να το φορέσεις μόνο αν είσαι βαθιά ρομαντική ύπαρξη. Έχει πάρει τέτοια δυναμική από πέρυσι που μπορεί να φορεθεί και από πιο αντισυμβατικά κορίτσια και να το “μπλέξεις” με edgy κομμάτια, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον στυλιστικά mix&match.

Κόκκινο

 

color5

 

Φλογερό και έντονο, κολακεύει τις μελαχρινές και τις καστανές, προσδίδοντας έναν μεσογειακό αέρα σε κάθε fashionista που το επιλέγει. Επίσης είναι μια διαχρονικά, κλασική επιλογή που δε πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Πράσινο

 

color6

 

Το “Greenery” είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2017, σύμφωνα με το Pantone, και αποδεικνύεται περίτρανα και με τα αξεσουάρ του φθινοπώρου που βλέπουμε ότι πρωταγωνιστούν στις street style εμφανίσεις της σεζόν.

 

Πηγή : Queen.gr

Related posts

Έτσι θα καταφέρεις να ισιώσεις εύκολα τα μαλλιά σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι ή σίδερο!

5 απλοί τρόποι για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Φούτερ για στιλάτες και άνετες πρωινές εμφανίσεις!

Leave a Comment