Βιντεο

Το πρώτο εκπληκτικό τρέιλερ της ταινίας Assassin’s Creed είναι γεγονός

Επιτέλους έφτασε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας της 20th Century Fox, Assassin’s Creed, η οποία είναι βασισμένη στα διάσημα ομώνυμα βιντεοπαιχνίδια της Ubisoft.

Το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live» και δείχνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Michael Fassbender, ο οποίο μάλιστα έχει αναλάβει και καθήκοντα παραγωγού.

«Μέσα από μια επαναστατική τεχνολογία που ξεκλειδώνει τις γενετικές του αναμνήσεις, ο Callum Lynch (Michael Fassbender) θα βιώσει τις περιπέτειες του προγόνου του, Aguilar, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Callum ανακαλύπτει πως προέρχεται από μια μυστηριώδη, μυστική οργάνωση των Assassins, συσσωρεύοντας έτσι απίστευτες γνώσεις και ικανότητες, με σκοπό να καταφέρει στο παρόν να έρθει αντιμέτωπος με την καταπιεστική και ισχυρή οργάνωση, ονόματι Templar.

Το «Assassin’s Creed» σκηνοθετήθηκε από τον Justin Kurzel, που προηγουμένως είχε δουλέψει με τους δύο πρωταγωνιστές του, Fassbender και Cotillard, στο “Macbeth” του 2015.

Στο cast πέρα του Michael Fassbender, συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Marion Cotillard (The Dark Knight Rises, Inception, La Vie En Rose), Jeremy Irons (Lion King, The Mission, Batman v Superman: Dawn of Justice), Brendan Gleeson (Harry Potter), Michael Kenneth Williams (The Wire), Ariane Labed (Before Midnight) και Callum Turner (Green Room).
koolnews.gr

 

Related posts

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ (BRIDGE OF SPIES) – TRAILER (GREEK SUBS)

Τι συμβαίνει όταν φουσκώνεις υπερβολικά μια μπάλα

H γάτα προσπαθεί να δαγκώσει ένα φίδι που βρίσκεται μέσα στο στόμα ενός βατράχου!

Leave a Comment