Το must accessoir για φέτος το καλοκαίρι

Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι αξία διαχρονική και οι γυναίκες τους αγαπάνε επειδή ταιριάζουν με όλα…

Αυτό το κόσμημα δεν κάνει φέτος για πρώτη φορά την εμφάνισή του. Είναι μια κλασική επιλογή που δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Εκανε δυναμική εμφάνιση από την εποχή των 60s και των 70s.
Το 2017 αγκαλιάζει πολλές από τις τάσεις του παρελθόντος που αγαπήσαμε. Είδαμε να επιστρέφει το arm cuff (το βραχιόλι στο μπράτσο που αποπνέει μια boho αισθητική), το τσόκερ, η αλυσίδα στο πόδι.

aksesouar1

Τα gold hoops (οι χρυσοί κρίκοι) είναι ένα κόσμημα που πολλές σταρ του εξωτερικού αλλά και street style σταρ έχουν επιλέξει για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Μια γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει αλλά χωρίς υπερβολές -αν δηλαδή δεν της αρέσουν τα ογκώδη και φανταχτερά κοσμήματα- μπορεί να τους επιλέξει.

aksesouar2

Οι χρυσοί (μικροί) κρίκοι είναι must του φετινού καλοκαιριού για όσες αγαπούν το νεανικό κόσμημα.

aksesouar3

Τι πιο γοητευτικό από μια εμφάνιση με ολόλευκο φόρεμα ή λευκό crop top με μια αέρινη φούστα και χρυσούς διακριτικούς κρίκους. Είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα του φετινού καλοκαιριού. Ενα κόσμημα που μπορεί να συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις το πρωί και το βράδυ. Είναι διαχρονικοί, νεανικοί, ταιριάζουν με όλα.

aksesouar4

pronews.gr

Leave a Comment