Χωρίσατε; 4 λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει εκείνος κοντά σου!

Σε χώρισε και τώρα προφανώς είσαι απαρηγόρητη. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνεις τι πήγε λάθος, αλλά πιστεύεις ότι ήσουν και άψογη! Και μπορεί τα πράγματα να είναι έτσι, μιας και οι πιθανότητες να επιστρέψει δεν είναι καθόλου λίγες. Εδώ σου έχω τους 4 βασικούς λόγους για τους οποίους θα ζητήσει άφεση. Εσύ θα τη δώσεις;

1. Ζηλεύει: Μία εβδομάδα μετά ανεβάζεις φωτογραφία με σέξι νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων και ως διά μαγείας τα σχόλια από τις δασκαλεμένες φίλες σου, αφήνουν διάφορα υπονοούμενα. Αν είναι έξυπνος, πιθανόν και να μην τσιμπήσει. Ωστόσο, επειδή ακόμα κι εμείς τα τσακάλια, συνηθίζουμε να αμφιβάλουμε για το παραμικρό, και εκεί ακριβώς συνίσταται το μεγαλείο μας, η προσέγγιση θα γίνει… καλού κακού. Είναι στο χέρι σου λοιπόν, αν θα χειριστείς σωστά το δωράκι που σου κάνει.

2. Το μετάνιωσε: Έκανε μία… απερισκεψία πάνω στην τρέλα του και τώρα το μετάνιωσε. Διότι αγαπητή μου, οι φίλοι του είναι όλοι δεσμευμένοι και δεν έχει παρέες να βγει, και οι καβάτζες του έχουν κάνει φτερά διότι τις είχε στον πάγο για χρόνια! Οπότε, από το να κάθεται τα Σαββατόβραδα μόνος στο σπίτι και να κλαίει, λέει να σου στείλει ένα μηνυματάκι να δει σε τι φάση είσαι.

3. Βαριέται να κάνει νέα σχέση: Το δοκίμασε και είδε ότι δεν του κάνει. Μετά από τόσα χρόνια να αρχίσει πάλι τα ραντεβού και τα καρδιοχτύπια; Είναι και κάποιας ηλικίας. Οπότε, λέει να γυρίσει στα σίγουρα να του μένει και κανένα φράγκο στην τσέπη. Και μάντεψε, «τα σίγουρα» είσαι εσύ!

4.Σε τσεκάρει: Τον θέλεις ακόμα ή προχώρησες τη ζωή σου; Μπόρεσες δηλαδή να ξεπεράσεις τον απόλυτο εραστή και να σκεφτείς έστω και κάποιον άλλον άντρα; Όλα αυτά θέλει να τα ξέρει, είτε τελικά μείνει μαζί σου είτε όχι. Πάντως το comeback του θα το κάνει. Να το ξέρεις…

queen.gr

Leave a Comment