Μοδα & Ομορφια

Έφτασε η νέα τάση της άνοιξης που λάτρεψαν πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

Την άνοιξη την έχεις και εσύ, αλλά και εμείς, συνδεδεμένη στο μυαλό σου με αέρινα floral φορέματα, κοστούμια σε τολμηρές αποχρώσεις, χρωματικούς συνδυασμούς ανάμεσα σε διάφορα παστέλ κομμάτια, total denim αλλά και athleisure σύνολα. Και δεν είμαστε εδώ για να σου αναιρέσουμε τίποτα από τα παραπάνω. Η άνοιξη του 2019 –όπως ίσως και κάθε άνοιξη- στιλιστικά περιλαμβάνει όλα αυτά τα fashionable στοιχεία με την ιδιαιτερότητα ό,τι φέτος αυτή η εποχή έχει προσθέσει ένα λίγο πιο «χειμερινό» κομμάτι στη λίστα με τις must have επιλογές σου. Ο λόγος για το ζιβάγκο, αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ζιβάγκο, το πράσινο ζιβάγκο. Σε φλούο, σκούρα αλλά και basic green απόχρωση.

zivago (1)

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, το συγκεκριμένο κομμάτι λειτούργησε σαν ρούχο-μπαλαντέρ σε πολλούς επιτυχημένους layering συνδυασμού που θα θαυμάσαμε στις street style εμφανίσεις μερικών από των πιο καλόγουστων γυναικών στον πλανήτη. Μέσα από T-shirt, από γκρι blazer, από καρό σακάκι, από denim jacket αλλά και από ένα απλό, oversized φούτερ, το πράσινο ζιβάγκο έδινε μία νότα αθλητική σε κάθε look και το διαφοροποιούσε από τις υπόλοιπες casual chic εμφανίσεις που έβλεπες στο περιθώριο των επιδείξεων μόδας.

poulover (1)

Αν, λοιπόν, έβλεπες το αυτό το basic ρούχο σου σαν μία ακόμα «βαρετή» επιλογή για τα καθημερινά σου outfits, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Οι «fashion connoisseurs» το κατονομάζουν ως το ιδανικό κομμάτι για να κάνεις statement αυτήν την σεζόν και δεν έχουμε κανένα λόγο να τους αγνοήσουμε.

queen.gr

Related posts

Elsa Peretti: πέθανε σε ηλικία 80 ετών

Αλέξανδρος

Η Zoé Alalouch μας δείχνει τον πιο πρακτικό τρόπο για να αποθηκεύουμε τα jean μας

Squat: Η μαγική άσκηση για κάψιμο λίπους και ανόρθωση γλουτών

Leave a Comment