Μοδα & Ομορφια

Αποκτήστε πυκνά, φυσικά φρύδια με εύκολο τρόπο

Τα φρύδια αποτελούν το βασικότερο χαρακτηριστικό ενός προσώπου καθώς πλαισιώνει τα μάτια, κάνοντας τα πιο εκφραστικά και αναδεικνύει την ομορφιά κάθε ανθρώπου.
Εδώ και κάποιες σεζόν κορυφαία τάση στον τομέα των φρυδιών αποτελούν τα φυσικά και πυκνά φρύδια, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν τα λεπτά και τοξοειδή σχήματα.
Όσο πιο πυκνά λοιπόν είναι τα φρύδια σας, τόσο πιο ωραία και εκφραστικά δείχνουν, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Γι’ αυτό τον λόγο και το γέμισμα των φρυδιών έχει γίνει πλέον ένα σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας.
Πως όμως γίνεται αυτό; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος και τι πρέπει να προσέξετε;
Δείτε παρακάτω τις 3 βασικές και απλές κινήσεις για τέλεια φρύδια, καθώς και μερικά σημαντικά τρικ για τέλειο αποτέλεσμα.
Αρχικά χτενίστε τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι για να τα στρώσετε και να δείτε που χρειάζονται γέμισμα λόγω της ύπαρξης κενών.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών ή μία σκιά με ένα γωνιακό πινελάκι, γεμίστε τα φρύδια σας μέχρι να φαίνονται ομοιόμορφα και φυσικά.
Τέλος, πάρτε ένα ειδικό gel φρυδιών για να στρώσετε τυχόν ατίθασες τρίχες.
Σημαντικά τρικ

Αρχικά επιλέξτε την σωστή απόχρωση μολυβιού ή σκιάς, ανάλογα με το χρώμα των φρυδιών σας. Προσοχή, τα φρύδια δεν πρέπει να έχουν διαφορά πάνω από 2-3 χρωματικούς τόνους από την απόχρωση των μαλλιών σας. Οι μελαχρινές θα πρέπει να επιλέξετε μια απόχρωση 2-3 τόνους πιο ανοιχτή και οι ξανθιές 2-3 τόνους πιο σκούρα από τα μαλλιά σας.
Τα έντονα φρύδια είναι τάση, γι’ αυτό μην τα φοβηθείτε, ειδικά αν είστε μελαχρινή, όπου τα πυκνά φρύδια είναι must.
Αφήστε στην άκρη την τάση που έλεγε μέχρι τώρα ναι στα τοξωτά σχήματα φρυδιών και επιλέξτε ένα πιο φυσικό σχήμα.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την εφαρμογή μιας σκιάς για το γέμισμα των φρυδιών σας, χρησιμοποιήστε ένα γωνιακό πινελάκι, το οποίο μπορεί να γεμίσει τυχόν κενά που μπορεί να υπάρχουν στα φρύδια σας.
Αρχίστε να βάφετε τα φρύδια σας αφού έχετε εφαρμόσει το make up και concealer και αφού τελειώσετε, αν το επιθυμείτε οριοθετήστε τα με λίγο επιπλέον concealer.
Αν θέλετε μπορείτε στην αρχή να πατήστε πάνω στο σχήμα των φρυδιών σας και έπειτα να τα κάνετε και πιο μεγάλα.
newsbeast.gr

Related posts

Ta hair looks που θα βλέπεις συνέχεια μπροστά σου όλο το 2018

To υλικό απ’την κουζίνα σας που θα δώσει τέλος στην γυαλάδα του προσώπου

Τα μανικιούρ που πρέπει όπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Leave a Comment