Γυναικα

Αφηστε το σημείο G και πιάστε το σημείο Α

Σίγουρα γνωρίζεις ή τουλάχιστον έχεις ακούσει για το γυναικείο σημείο G, μια ζώνη του σώματος που εάν ερεθιστεί μπορεί να σου προσφέρει δυνατούς οργασμούς! Σήμερα, όμως, θα σου μιλήσουμε για το σημείο Α και γιατί θα πρέπει ν’ ασχοληθείς μαζί του απόψε κιόλας!

To Α- spot είναι μια λιγότερο γνωστή, αλλά εξαιρετικά υποτιμημένη περιοχή που μπορεί να σε κάνει ν’ απολαμβάνεις το σεξ ακόμα περισσότερο!

Τι είναι το σημείο Α;
Αρχικά να σου πούμε ότι η πλήρης ονομασία του σημείου Α είναι «ερωτογενής ζώνη της πρόσθιας ψαλίδας» (anterior fornix erogenous zone) και λόγω της μεγάλης του ευαισθησίας, θεωρείται πηγή απόλαυσης για τις γυναίκες στο σεξ.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις, το σημείο Α μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς διάρκειας έως και 20 δευτερόλεπτα περισσότερο απ’ τα άλλα είδη οργασμών!

shmeio-a-sex1

Πού βρίσκεται το σημείο Α;
Ανατομικά, το σημείο Α είναι βαθιά μέσα στον κόλπο κι ειδικότερα λίγα εκατοστά πιο μέσα απ’ τον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη. Το σημείο Α αποτελείται από τμήμα ιστού, ο οποίος λιπαίνεται κατά τη σεξουαλική επαφή.

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ του σημείου G και του σημείου A;
Παρόλο που και οι δύο ζώνες έχουν παρόμοιες αισθήσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν την περιοχή του G-spot ως έναν εύκολο τρόπο για να επιτύχουν έναν οργασμό. H διέγερση του G-spot μπορεί να γίνει καλύτερα κατά την σεξουαλική επαφή, ενώ το σημείο A είναι πιο ιδανικό κατά τα προκαταρκτικά.

Οι στάσεις που επιτρέπουν βαθιά διείσδυση, όπως το doggy style, είναι καλύτερες για τον ερεθισμό του σημείου Α. Όταν πρόκειται για τη χρήση των δακτύλων, οι ειδικοί εξηγούν πως το τρίψιμο σ’ αυτή την περιοχή θα παρέχει πολλές κολπικές λιπάνσεις και επίσης θα προετοιμάσει το σώμα για το σεξ.

ipop.gr

Related posts

Με μεταλλικό μπικίνι η Κέιτι Πράις

Η Κινέζα που φοράει μόνο τα απαραίτητα

Η Κοκκίνου με ροζ μπικίνι

Leave a Comment