Μοδα & Ομορφια

Δες ποιο μπλουζάκι έχει γίνει viral και το φοράνε γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή η μπλούζα που έχει γίνει viral και όλες οι γυναίκες σε Ευρώπη και Αμερική θέλουν να προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους; Τα sheer tops είναι διαφανή μπλουζάκια και έχουν κυριεύσει ήδη όλα τα social media. Γυναίκες με στιλ και άποψη γύρω από τη μόδα λανσάρουν τα διαφανή tops με τον δικό τους τρόπο η καθεμία και σήμερα στο Lime & Life σου δίνουμε ιδέες για να υιοθετήσεις και αυτό το trend!

Φόρεσε το διαφανές μπλουζάκι σου με ένα μπουστάκι από μέσα, αν το sheer top που θα επιλέξεις είναι σε πιο αθλητική γραμμή, ή διάλεξε ένα ωραίο σουτιέν ή κορμάκι με δαντέλα αν φορέσεις ένα διαφανές πουκάμισο.

Tα bralettes είναι τα ιδανικά σουτιέν για να φοράς μέσα από sheer tops και θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όλη την άνοιξη.

Μια άλλη ιδέα που θα λατρέψεις είναι να φορέσεις ένα lingerie top και από πάνω την μπλούζα σου. Επίλεξε αυτόν τον συνδυασμό σε περίπτωση που δεν θέλεις να δείχνεις πολύ δέρμα.

Τα sheer tops ταιριάζουν τέλεια με cargo παντελόνια, cropped jeans, αλλά και δερμάτινες φούστες ή κοντά σορτς. Δες στην παραπάνω gallery πώς τα φοράνε στιλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και «κλέψε» μερικές ιδέες για να τα υιοθετήσεις κι εσύ στο καθημερινό σου στιλ και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

mplouza-12 (1)

mplouza-10 (1)

mplouza-9 (1)

mplouza-8 (1)

mplouza-7 (1)

mplouza-5 (1)

mplouza-4 (1)

mplouza-6 (1)

mplouza-3 (1)

mplouza-2 (1)

mplouza-1 (1)

limeandlife.com

Related posts

Πάρε ιδέες για το τι θα φορέσεις στο επόμενο party

5 τρόποι για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα με το μακιγιάζ!

Ο Έκτορ Μπεγερίν συνεργάστηκε με την H&M σε μια capsule κολεξιόν

Αλέξανδρος

Leave a Comment