Μοντελα

Εμινέ Γεσίρ: Αφήνει το μόντελινγκ για τον… γάμο

Η Τουρκάλα καλλονή, Εμινέ Γεσίρ αφήνει τις πασαρέλες για να παντρευτεί. Τι λέει για τον άντρα της ζωής της και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.
«Είμαι πολύ καλά στα επαγγελματικά. Οι δουλειές μου πάνε πολύ καλά και είμαι χαρούμενη, όμως σκέφτομαι να σταματήσω το μόντελινγκ σε λίγο καιρό γιατί θέλω να κάνω καινούργια πράγματα. Δεν θέλω να είμαι στάσιμη. Μου αρέσει να εξελίσσομαι. Θέλω να κάνω κάτι που να έχει σχέση με τη μόδα και με την ομορφιά, αλλά ακόμα δεν έχω κατασταλάξει στο τι. Σιγά σιγά, όμως, θα αφήσω την πασαρέλα» τόνισε στην Freddo.

Η καλλονή Τουρκάλα εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον Τούρκο επιχειρηματία Tenel Bacinoglu και, όπως δηλώνει, είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του και τον δυναμισμό του. Είναι ο πιο δυναμικός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και δίπλα του αισθάνομαι πάντα ασφάλεια, Στα μάτια του έχω βρει τον άντρα της ζωής μου», λέει και τα λόγια της στάζουν μέλι για τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος, όπως μας εξομολογήθηκε, σε λίγο καιρό θα είναι ο νόμιμος σύζυγός της: «Σκεφτόμαστε σύντομα να παντρευτούμε και να κάνουμε τη δική μας οικογένεια. Είναι πολύ στοργικός ο σύντροφος μου και θεωρώ πως θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Για εμένα αυτό έχει μεγάλη σημασία».
Όσον αφορά στην κατάσταση στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα, η Εμινέ λέει: «Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λίγο και είναι καλύτερα. Τις πρώτες ημέρες ήταν αρκετά άσχημα. Συνεχίζω να έχω τις ανησυχίες μου για το μέλλον, αλλά δεν μπορώ να σου πω πως φοβάμαι στην καθημερινότητα μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

 

http://www.gossip-tv.gr/

Related posts

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες

«Μις Υφήλιος»: Της πήραν τον τίτλο μέσα από τα χέρια της!!!

Το ομορφότερο μοντέλο στην Ευρώπη λέγεται Χριστιάνα Γεωργοπούλου

Leave a Comment