Μοδα & Ομορφια

Η νέα τάση για τα σκουλαρίκια

Ένα κορίτσι που αγαπά την μόδα… θέλει να είναι πάντα ενημερωμένο για ότι νέο κυκλοφορεί και φυσικά για κάθε τάση που πρόκειται να μας απασχολήσει αυτή αλλά και την επόμενη σεζόν!!!

Εμείς λοιπόν σκεφτόμαστε όπως εσύ και πάντα φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε από τις πρώτες για κάθε trend που αγαπάμε όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε μια εμφάνιση, γιατί μια λάθος επιλογή μπορεί (σε ένα κολιέ για παράδειγμα) να υποβαθμίσει και το πιο ακριβό outfit και να το κάνει να φαίνεται υπερφορτωμένο η και κιτς.

Σίγουρα όπως ισχύει και για τα ρούχα, υπάρχουν κάποια διαχρονικά κοσμήματα που δεν φεύγουν ποτέ μα ποτέ από την μόδα και φυσικά αναφέρομαι στις “αιώνια παρόν ” πέρλες και στα διαμαντάκια, όμως ακόμα και σε αυτά χρειάζεται μέτρο.

Κάθε σεζόν μέσα στις προτάσεις τους οι σχεδιαστές (όπως οι saint laurent, Christian Siriano κ.α) περιλαμβάνουν και κοσμήματα τα οποία επέλεξαν για να βλέπεις μετά από κάποιους μήνες σε όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων. Φέτος λοιπόν σκέφτηκαν να κάνουν focus “στα αυτιά μας” και πιο συγκεκριμένα στα σκουλαρίκια, καθώς στις πασαρέλες είδαμε κάθε τι άλλο εκτός από μινιμαλισμό…

imageedit_2_2386189535

 

Μικρά κρικάκια πολλά μαζί, συνδυασμός από πολλά μικρά σκουλαρίκια, η ένα oversized σκουλαρίκι που καλύπτει όλη την διάμετρο του αυτιού σουείναι μόνο μερικές από τις ιδέες που μας άρεσαν πάρα πολύ και θέλαμε να υιοθετήσουμε από την πρώτη στιγμή.

Είναι μια τάση που είδαμε σχεδόν μετά από μια δεκαετία να κάνει την εμφάνιση της σιγά σιγά το φθινόπωρο που μας πέρασε και που μας επιτρέπει να δείξουμε όλη την δημιουργικότητα μας γιατί πολύ απλά οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι ατέλειωτοι.!

936ac9a28128a278c7011ae2cc79a663

Όπως και αν έχεις μαλλιά σου σε όποιο μήκος, βάλε τα πίσω από το αυτιά σου και άσε τα σκουλαρίκια να σου να δώσουν αξεπέραστο στυλ σε κάθε σου outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ !

Εγώ όπως θα δεις στην φωτογραφία λάτρεψα αυτό το trend και το υιοθέτησα φανατικά! Κάτω θα δεις και άλλους συνδυασμούς με earcuffs για να πάρεις ιδέες…

27583161_10214677671112592_192300228_n

Αλήθεια εσύ θα υιοθετήσεις αυτό το super trend ?

qq1

qq2

qq4

qq5

qq6

qq7

 

 

Πηγή:faysbook.gr

Related posts

Ιδέες για ένα εντυπωσιακό χτένισμα στο ρεβεγιόν

Τα ποιό μοδάτα σκουλαρίκια για τα φετινά Χριστούγεννα!

Πάρε ιδέες για το τι θα φορέσεις στο επόμενο party

Leave a Comment