Μοντελα

Ιρίνα Σάικ: «Δεν είχα χρήματα ούτε να φάω

irina-shayk-650_1

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου αποκαλύπτει πως όταν ήταν έφηβη δεν ένιωθε καθόλου ελκυστική.

Η ιστορία της Ιρίνας Σάικ μοιάζει πολύ με αυτή του ασχημόπαπου που έγινε κύκνος και πέταξε μακριά από το σπίτι του. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, το μοντέλο – που παρήλασε στις επιδείξεις μόδας των πιο γνωστών σχεδιαστών, διαφήμισε ρούχα επώνυμων εταιριών και είχε πολυσυζητημένες σχέσεις όπως παλιότερα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ –πίστευε πως δεν ήταν όμορφη και φοβόταν πως δεν θα κατάφερνε ποτέ να προσελκύσει κάποιον άνδρα.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό και δεν μου περνούσε από το μυαλό πως θα γινόμουν όμορφη. Στα 14 είχα αμφιβολίες πως θα έβρισκα ποτέ σύντροφο. ;Hμουν πεπεισμένη πως η εμφάνισή μου ήταν τόσο φρικτή που κανείς δεν θα με έβρισκε ποτέ ελκυστική», εξομολογείται το μοντέλο από την Ρωσία σε μία συνέντευξή της στο περιοδικό GQ Italia.

Τα πρώτα της βήματα η Ιρίνα τα έκανε στον κόσμο της μόδας όταν την ανακάλυψε ένα τοπικό πρακτορείο μοντέλων που την ενθάρρυνε να πάρει μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο Miss Chelyabinsk.

Η ίδια πίστευε πως δεν θα μπορούσε να είναι μία από τις φιναλίστ επειδή δεν είχε χρήματα: «Δεν είχα ταξιδέψει ποτέ με αεροπλάνο ως τα 19 μου χρόνια. Όταν έφτασα στο Παρίσι για πρώτη φορά ήμουν 20 χρονών και δεν είχα χρήματα ούτε να φάω. Θυμάμαι ότι ντρεπόμουν μπροστά στα άλλα μοντέλα για τον τρόπο που ήμουν ντυμένη», θυμάται η σέξι Ιρίνα.

 

koolnews.gr

Related posts

Η Kate Dros με αναλογίες που «σκοτώνουν»

Η Kate Moss: Στα 41 της ξανα-κλέβει την παράσταση!

Kate Compton: Το ξανθό σαγηνευτικό μοντέλο που προκαλεί καρδιακά στους άνδρες !

admin

Leave a Comment