Μοδα & Ομορφια

Και το βραβείο του πιο παράξενου trend για το φετινό καλοκαίρι πάει…

Σε ένα κομμάτι που ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα φορούσαμε!

Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι stars. Και όταν ένα item το δούμε σε πάνω από δύο διάσημες κυρίες, αρχίζουμε να πιστεύουμε πως γίνεται τάση. Τι συμβαίνει όμως, όταν η τάση αυτή είναι εντελώς αντίθετη με την εποχή;

Εντάξει, η μόδα πολλές φορές απαιτεί θυσίες, αλλά και πειραματισμούς, μέχρι να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει, αλλά και τα trends που μπορείς να προσαρμόσεις σε αυτό, χωρίς να δείχνεις fashion victim – όμως το trend που εντοπίσαμε να υιοθετούν οι stars φέτος το καλοκαίρι είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει.

Μιλάμε για τις μπότες πάνω από το γόνατο, που πρωτοείδαμε στην Kim Kardashian κατά τα τέλη Μαΐου, στην επίσκεψή της στις Κάννες και που φυσικά, σχολιάσαμε πολύ αρνητικά (μα, ποια γυναίκα

Τη συνέχεια έκαναν οι Kendall Jenner και η Rihanna, μεταξύ άλλων, όμως όσο cool και να δείχνουν οι εμφανίσεις τους, αρνούμαστε να πιστέψουμε πως προσπάθησαν να κάνουν τάση τις thigh-high μπότες, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο.

2_01fa81_0f74e

Αυτή είναι μία από τις (λίγες) φορές που θα πούμε ένα μεγάλο όχι σε trend – ακόμη κι αν το προτείνουν τα κομψότερα it-girls.

http://www.queen.gr/

 

Related posts

H κόρη του Γουιλ Σμιθ, Γουίλοου, έγινε το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel

Η ιστορία του μαγιό σε 3 λεπτά

Μιας που ήρθε η εποχή για το χακί τζάκετ, δες πως μπορείς να το φορέσεις

Leave a Comment