Γυναικα

Λύσεις για τις καλύτερες καλοκαιρινές φωτογραφίες

Λίγες εβδομάδες μένουν ακόμα για το τέλος του φετινού καλοκαιριού και εμείς θα σε βοηθήσουμε να κρατήσεις τις αναμνήσεις του για πάντα. Έχουμε τις κατάλληλες εφαρμογές για να τραβήξεις και να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, χωρίς να εφαρμόζεις αρκετά φίλτρα, απλά και μόνο παίζοντας με τη φωτεινότητα και την αντίθεση της.

ΛΥΣΗ ΝΟ 1:

Το Snapseed είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών της Google, η οποία σου δίνει αρκετές δυνατότητες, μεταξύ άλλων: εφαρμογή φίλτρου ή HDR σε φωτογραφία, εναλλαγή αντίθεσης-σκίασης-χρωμάτων και επεξεργασία φωτογραφίας με την επιλογή εφαρμογής κειμένου και περικοπής.

ΛΥΣΗ ΝΟ 2:

Το VSCO είναι μια παρόμοια εφαρμογή με περισσότερες λειτουργίες στη λήψη φωτογραφιών. Σου επιτρέπει να τραβήξεις φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια, να τις επεξεργαστείς εφαρμόζοντας ιδιαίτερα φίλτρα, με τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον φίλτρων, ή υψηλότερη αντίθεση κάνοντας την πιο ρεαλιστική και, τέλος, να δημοσιεύσεις την επεξεργασμένη ή μη φωτογραφία σου σε άλλα κοινωνικά δίκτυα ή απευθείας στο δίκτυο του VSCO.

ΛΥΣΗ ΝΟ 3:

Δυναμική είναι και η λύση του PicsArt Photo Studio, μια εφαρμογή που προσφέρει αρκετές δυνατότητες επεξεργασίας, ακόμα και του προσώπου σου! Ειδικά, μπορείς να προσθέσεις φίλτρα, να κάνεις περικοπή και να επεξεργαστείς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τις φωτογραφίες και, επιπλέον, να «καθαρίσεις» το πρόσωπό σου κ.λ.π.

ΛΥΣΗ ΝΟ 4:

Εάν έχεις καλλιτεχνική φλέβα, τότε μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές Vinci ή Prisma. Οι παραπάνω εφαρμογές, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, εφαρμόζουν στη φωτογραφία σου καλλιτεχνικά φίλτρα, τα οποία τη μετατρέπουν σε πίνακα ζωγραφικής.

Και μην ξεχνάς, οι καλύτερες φωτογραφίες για τα social media, αλλά και για προσωπική χρήση, είναι οι φυσικές😊😊

Πηγή: yang.gr

Related posts

Η Έλα Έμχοφ έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (video)

Αλέξανδρος

Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται γυμνή!

Η γκάφα της Βανδή για το προξενιό στον Καπουτζίδη!

Leave a Comment