Μοδα & Ομορφια

Με αυτά τα παπούτσια θα είσαι καλοντυμένη όλο το καλοκαίρι

Ονειρεύεσαι από τώρα βόλτα σε πλακόστρωτα σοκάκια και αποδράσεις σε κοντινά νησιά; Φτιάχνεις νοητά την βαλίτσα των διακοπών σου και σκέφτεσαι τα μαγιό, τα καφτάνια και τα σορτσάκια που θα βάλεις μέσα; Συνειδητοποιείς, λοιπόν, πως σε αυτή την ενδυματολογική φαντασίωση δεν χωράνε επίσημα ρούχα, glamorous κοσμήματα και ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Τα βήματα σου προς το «ελληνικό καλοκαίρι» πρέπει να είναι σταθερά και να απαρτίζονται από flats. Μόνο πέντε είναι τα είδη των παπουτσιών χωρίς τακούνι που χρειάζεσαι αυτή την σεζόν για να είσαι καλοντυμένη όλες τις ώρες της ημέρας και στα παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω…. Γιατί πρώτα κάνουμε τα ψώνια μας και μετά φτιάχνουμε την βαλίτσα μας!
Tα pool sliders

flat1

Mε τρουκς, Adam’s shoes
Mε edgy σχέδια από τρουκς, μπορείς να τα φοράς από το πρωί με σορτς στην παραλία μέχρι και το βράδυ με ροκ φορεματάκια, σκισμένα jeans και σορτς με κρόσσια.
Τα sliders

flat2

Mε φιόγκο σε μαύρο χρώμα, Τsakiris Mallas
Σοφιστικέ και θηλυκά, ταιριάζουν με μίντι φούστες, αέρινα φορέματα αλλά και loose χαμηλοκάβαλες παντελόνες. Μια διακριτική και κομψή επιλογή ιδανική για πιο εκλεπτυσμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς αλλά και για down town περιπλανήσεις.

Τα slippers

flat3

Animal printed, Tsakiris Mallas
Ίσως το πιο hot σχέδιο παπουτσιών της φετινής σεζόν το οποίο κάτι μας λέει πως θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια. Ταιριάζει άψογα με jeans αλλά και με μίντι φορέματα σε ίσια, corporate γραμμή.
Τα flatforms

flat4

Kαμηλό, Migato
Tα διακοσμητικά σχοινιά που έχει στην σόλα του το συγκεκριμένο σχέδιο κάνει αυτό το παπούτσι την Νο1 επιλογή για να ολοκληρώσεις τα ethnic και τα bohemian σύνολά σου αυτό το καλοκαίρι.
Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια

flat5

Μαύρα με πολύχρωμες λεπτομέρειες, Glamazons
Διαχρονικά κομψή επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Σε μαύρη απόχρωση είναι λίγο πιο fashion forward και ξεφεύγει από τα παραδοσιακά, καμηλό σχέδια. Επίσης φοριούνται σχεδόν με τα πάντα, 24 ώρες το 24ωρο.

queen.gr

Related posts

8 ιδανικά preppy look outfits για τη δουλειά

Ανακάλυψε το fashion trick που θα σε κάνει να δείχνεις ποιό αδύνατη

Τυρκουάζ με ασήμι : ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς στα μπιζού

Leave a Comment