Γυναικα

Οι 6 συμπεριφορές που απωθούν τους άντρες

Mήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μία αλλαγή;

Είναι λογικό να αποζητάς τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την αγάπη και γενικότερα ό, τι συνεπάγεται μία σχέση. Παρόλα αυτά, κάτι αόρατο και σκοτεινό σε αποτρέπει από το να πετύχεις και να αποκτήσεις τον πολυπόθητο σύντροφο. Και ενώ εσύ, μέσα στο θολωμένο σου μυαλό, δύσκολα μπορείς να αντιληφθείς τα λάθη σου, εμείς είμαστε εδώ για να τα επισημάνουμε και να σε βοηθήσουμε να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Εδώ λοιπόν, σου έχω 6 πολύ βασικούς λόγους, για τους οποίους οι άντρες «φεύγουν μακριά σου».

Φαίνεσαι πολύ διαθέσιμη

Στην προκειμένη θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Ούτε απόμακρη αλλά ούτε και διαθέσιμη με την κακή έννοια. Με λίγα λόγια, προσπάθησε να κρύψεις τη λαχτάρα σου για φλερτ και σχέση και μέσα από τη συμπεριφορά σου να δείχνεις απλά ευχάριστη, σέξι και φιλική. Όταν ένας άντρας αντιλαμβάνεται τη συγκεκριμένη τρέλα μιας γυναίκας, εκτός του ότι τρομάζει, χάνει αυτομάτως και την αίσθηση του κυνηγιού, που καλώς ή κακώς υπάρχει στο DNA του. Δώσε του την ευκαιρία να σε κυνηγήσει και μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο.

Κάπου χάνεις τις single… καταβολές σου

Είναι τέλειο να κάνεις παρέα με την παντρεμένη αδερφή σου και την οικογένειά της, ή τους παντρεμένους φίλους σου, όπως επίσης και το γεγονός ότι προσφέρεσαι να τους κρατήσεις  τα παιδιά, αλλά φίλη μου καλό θα ήταν να μη γίνει και συνήθεια όλο αυτό. Είσαι νέα και μόνη που σημαίνει ότι θα πρέπει να βγαίνεις έξω και να αφήσεις το άραγμα στα σπίτια του παντρεμένου περιβάλλοντός σου. Έλεος δηλαδή.

Η αναφορά στον πρώην

Βγαίνεις ραντεβού και μιλάς για τον πρώην σου; Μέγα λάθος! Κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει τα παράπονά σου ή το γεγονός ότι σε ενοχλεί ακόμα-και αφού σε ενοχλεί και μιλάτε γιατί δεν τα ξαναβρίσκετε κοπελιά;-οπότε ακόμα κι αν επιθυμείς διακαώς να τον αναφέρεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άντρας που να γοητεύεται όταν ακούει το ραντεβού του να μιλάει για την προηγούμενη σχέση του.

Προτρέχεις

Είναι μία απλή γνωριμία η οποία πιθανότατα να μην καταλήξει σε γάμο. Μπορεί όμως και να γίνει. Όπως και να είναι τα πράγματα, η πρώτη εβδομάδα γνωριμίας δεν ενδείκνυται για εκδρομές, γνωριμία με τους γονείς και σχέδια για το μέλλον. Εδώ στην πρώτη εβδομάδα κολλάς να πεις σε σκέφτομαι. Υπομονή φίλη μου, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τους ίδιους ρυθμούς.

Είσαι πάντα σε αναμονή

Εκτός πια κι αν έχεις συγκεκριμένα πλάνα. Όταν εκείνος όμως, σου πει τη Δευτέρα, ας κάνουμε κάτι την Παρασκευή, και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει, ή στέλνεις εσύ κάτι την προηγούμενη μέρα και το αναφέρεις, ή κάνεις το πρόγραμμά σου χωρίς να τον υπολογίζεις καν. Συγνώμη, αλλά με ασάφειες δουλίτσα δε γίνεται.

Ασχολείσαι με εκείνον που δεν είναι διαθέσιμος

Αφού το βλέπεις ότι το πράγμα… δεν τσουλάει, για ποιο λόγο συνεχίζεις να επιμένεις; Ναι ξέρω, καμιά φορά επιμένουμε σε κάτι που δεν μας προσφέρεται απλόχερα, από εγωισμό και μόνο. Εγώ θα σου έλεγα, ότι εφόσον έχεις εγωισμό, καλό θα ήταν να την αφήσεις την κατάσταση αυτή και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Δεν είμαστε για να αναλωνόμαστε σε τέτοια.

Πηγή:queen.gr

Related posts

Συμβουλευτική και Υποστήριξη Γυναικών σε Θέματα Επιχειρηματικότητας

Ακόμα πιο καυτή η Nicole Schertzinger

Οι 6 αιτίες που φέρνουν τον οριστικό χωρισμό

Leave a Comment