Μοδα & Ομορφια

Παντελόνια καμπάνα : Ανάδειξε το στυλ σου με τον πιο σίγουρο τρόπο

Μπορεί να λατρέψαμε και να φορέσαμε όσο τίποτα άλλο, skinny jeans και straight legs παντελόνια, όμως την άνεση και το style το βρήκαμε στα αγαπημένα μας flare pants. Διαφορετικά prints και μήκη τα παντελόνια καμπάνα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανέσυρε λοιπόν το παλιό σου flare παντελόνι και ένταξέ το δυναμικά στο καθημερινό ή βραδινό σου outfit.

#1 Σταθερή και διαχρονική αξία αποτελούν τα flare jeans παντελόνια. Blue jeans, white jeans ή black jeans παντελόνια καμπάνα, συνδυάζονται άψογα με φαρδιά knits για τις καθημερινές σου βόλτες. Για μια πιο βραδινή εμφάνιση συνδύασε το αγαπημένο σου τζιν καμπάνα με ένα oversized σακάκι και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Screenshot_1

#2 Μια διαφορετική εκδοχή του flare jean είναι το crop flare παντελόνι. Ιδανικό για casual εμφανίσεις, εξίσου άνετο και στιλάτο, συνδυάζεται άψογα με τις over the ankle sock μπότες σου για μια πιο ψηλή και εντυπωσιακή σιλουέτα.

Screenshot_2

#3 Φετινή τάση το κοτλέ, άρα και κοτλέ flare pants. Jean jackets, πουκάμισα όλων των ειδών και απλά t-shirts, ταιριάζουν τέλεια με το cord flare παντελόνι σου και δίνουν την αίσθηση των 70s που αναζητάς.

Screenshot_3

#4 Καρό σακάκια, καρό φορέματα και φυσικά καρό flare pants. Κράτα το outfit all plaid με το plaid καμπάνα σου και ένα plaid σακάκι για το απόλυτο office look. Μην ξεχάσεις τις αγαπημένες σου γόβες, κερδίζοντας όχι μόνο πόντους αλλά και την προσοχή όλων.

Screenshot_5

 

Πηγή:yang.gr

Related posts

Συνδύασε τα πιο stylish αθλητικά της σεζόν για να είσαι μέσα στη μόδα

Η γκαρνταρόμπα των διακοπών

H άνοιξη ήρθε και μας φέρνει ωραία χρώματα

Leave a Comment