Ζωδια

Ποια ζώδια κάνουν το ιδανικό ζευγάρι

Διαβάζεις καθημερινά τα ζώδια αλλά η πρόβλεψη της ημέρας διαφέρει από τα ταιριάσματα. Ποια ζώδια κάνουν το τέλειο ζευγάρι;

Κάποια έχουν μεγάλο πάθος μεταξύ τους, άλλα έχουν κοινά όνειρα και κάποια άλλα ξέρουν τι θα πει κατανόηση. Αν έχεις προβλήματα με τον σύντροφο σου, ρίξε μια ματιά και ίσως ξανασκεφτείς αυτή την σχέση. Μπορεί να πρέπει να ψάξεις για κάτι καινούργιο.

1. Κριός με Υδροχόο
Αυτά τα δυο ζώδια λατρεύουν την περιπέτεια και αγαπούν να κάνουν πράγματα με παρέα. Πώς να μην ταιριάξουν;

2. Ταύρος με Καρκίνο
Συνδέονται πολύ εύκολα και κάνουν μόνο σοβαρές σχέσεις. Δείχνουν κατανόηση και εκτιμούν τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα τους. Ένα πολύ ισχυρό ζευγάρι.

3. Δίδυμος με Υδροχόο
Αυτό το ζευγάρι έχει ψυχική και συναισθηματική σύνδεση. Τους αρέσει η ανεξαρτησία τους αλλά απολαμβάνουν τον χρόνο μαζί με το ταίρι τους.

4. Καρκίνος με Ιχθύ
Μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα στον επαγγελματικό τομέα. Όσο αφορά στον προσωπικό δημιουργούν σταθερούς δεσμούς και αφιερώνονται στον σύντροφο τους.

5. Λέων με Τοξότη
Ένα ζευγάρι γεμάτο πάθος. Απολαμβάνουν την ζωή τους και δείχνουν αυτά που αισθάνονται. Η διασκέδαση ποτέ δεν λείπει από την καθημερινότητα τους. Και το σεξ, καταπληκτικό.

6. Παρθένος με Ταύρο
Θέλουν και οι δυο μακροχρόνιες σχέσεις. Αφιερώνονται εξολοκλήρου ο ένας στον άλλο. Έχουν επίσης παρόμοια χαρακτηριστικά.

7. Ζυγός με Δίδυμο
Έχουν μια πνευματική σύνδεση. Είναι ζώδια του αέρα και τους αρέσει να μαθαίνουν όλο και περισσότερα πράγματα.

8. Σκορπιός με Καρκίνο
Αυτή η σχέση δεν λειτουργεί πάντα. Όμως όταν λειτουργήσει θα είναι για πάντα. Γεμάτοι πάθος, αφιερώνονται ο ένας στον άλλο και έχουν μεγάλη κατανόηση. Βασική παράμετρος για μια δυνατή και μακρόχρονη σχέση.

9. Τοξότης με Κριό
Ζευγάρι δυναμίτης. Είναι ζώδια γεμάτα ενέργεια που συνέχεια θέλουν να εξελίσσονται.

10. Αιγόκερως με Ταύρο
Αυτά τα δυο ζώδια έχουν την περισσότερη χημεία από όλα τα άλλα. Τους αρέσει να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και διατηρούν σφιχτούς δεσμούς.

11. Υδροχόος με Δίδυμο
Το τέλειο ζευγάρι. Μπορεί να κρατάνε λίγο ”μυστική” την σχέση τους αλλά ξέρουν τι συμβαίνει μέσα σε αυτήν.

12. Ιχθύς με Σκορπιό
Αυτά τα δυο ζώδια μπορούν να ”μπουν” στο μυαλό του άλλου και να καταλάβουν τι σκέφτονται. Θέλουν να υπάρχει σεβασμός στην σχέση τους γι αυτό και ταιριάζουν τόσο πολύ.
ladylike.gr

Related posts

Η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου

Ημερήσιες προβλέψεις 16/09/2015

Leave a Comment