Γυναικα

Πως επηρεάζει τη μέρα σου μια καλημέρα

Όλες οι σχέσεις, μακροχρόνιες ή μη, απαιτούν ενδιαφέρον και εγρήγορση, προκειμένου να μην καταλήξουν στην πλήξη και την αποξένωση. Αυτό επιτυγχάνεται κατά κύριο λόγο μέσω της επικοινωνίας: ένα βασικό συστατικό και γερό θεμέλιο των σχέσεων.

Η απλή, καθημερινή επικοινωνία όπως ένα μήνυμα «Kαλημέρας», φαντάζει τόσο απλή διαδικασία, είναι ικανή όμως να σου φτιάξει τη διάθεση και να τονώσει τη σχέση σου. Οι λόγοι είναι απλοί:

#1 ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟN
Μια «καλημέρα» κάθε πρωί δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σου για΄σένα, αφού είσαι η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνήσει!

#2 ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Κακά τα ψέματα, όταν ξυπνάς το πρωί και βλέπεις μήνυμα από το σύντροφό σου να σε καλημερίζει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή η μέρα θα έχει ευχάριστη εξέλιξη, ακόμα κι αν δεν την περάσεις μαζί του. Έχεις καλή διάθεση, αγαπάς όλο τον κόσμο, χωρίς υπερβολή. Πώς αυτή η θετική ενέργεια δεν θα τονώσει τη σχέση σου μετά;

#3 ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
Μπορεί για όλους μας μια «καλημέρα» να΄ναι τόσο απλή λέξη, όταν όμως στη λέει ο άνθρωπός σου αποκτά βαθύτερο νόημα. Όταν μάλιστα γίνεται καθημερινή συνήθεια, αναπόφευκτα γίνεσαι κομμάτι της καθημερινότητάς του άλλου, δένεσαι περισσότερο μαζί του, ενώ επ΄ευκαιρία ενός τέτοιου μηνύματος μοιράζεσαι στιγμές της ημέρας σου. Ό,τι χρειάζεται δηλαδή μια σχέση για να εξελιχθεί περαιτέρω ή να ανανεωθεί.

#4 ΣΟΥ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ξυπνάς το πρωί και είσαι στο μαύρο σου το χάλι. Κι όμως, για κάποιον ακόμα κι έτσι είσαι η πιο όμορφη στον κόσμο. Και θα΄ναι ο πρώτος που θα στο πει με μία «καλημέρα», συνοδευόμενη πολλές φορές από ένα κοπλιμέντο. Εκείνη την ώρα η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει κατακόρυφα. Κοιτιέσαι καλύτερα στον καθρέφτη και όντως είσαι η πιο όμορφη στον κόσμο!

#5  ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ

Ξημερώνει η μέρα που δίνεις το πιο δύσκολο μάθημα της εξεταστικής ή της συνέντευξης για δουλειά που τόσο καιρό περίμενες. Ένα γλυκό μήνυμα το πρωί από τον σύντροφό σου είναι αρκετό να σου δώσει δύναμη και να σε ενθαρρύνει σε μια δύσκολη μέρα σαν κι αυτές. Είναι εκεί, αγωνιά μαζί σου, έχει το ίδιο άγχος με σένα, πιστεύει σε΄σένα και το δείχνει.

Γενικότερα, δεν χρειάζονται υπερβολές για να τονωθεί η σχέση με τον σύντροφό σου. Είναι προφανές ότι και μόνο μια λέξη από τον σωστό άνθρωπο μπορεί να κάνει θαύματα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι πάντοτε η μαγεία βρίσκεται στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα! 

 

Πηγή:yang.gr

 

Related posts

Πώς μπορείτε να κόψετε τη ζάχαρη χωρίς να στερηθείτε τα γλυκά

Πορνοστάρ της SIRINA «παίζουν» στην πισίνα!

Εμπνέει όλες τις γυναίκες η Αngelina Jolie

Leave a Comment