Γυναικα

Πότε πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα

Ήρθε η ώρα φίλη μου να καταρρίψουμε έναν πολύ βασικό μύθο και θα το κάνουμε με παραδείγματα και αποδείξεις. Διότι ωραίο είναι ο άντρας να είναι ο κυνηγός, και είναι ακόμα πιο ωραίο να διεκδικεί αυτό που θέλει με πάθος και πυγμή, αλλά μιας και οι καιροί είναι περίεργοι και οι άντρες έχουν… καλομάθει κάπως, αντιλαμβανόμαστε ότι αν δε βάλουμε κι εμείς τα μεγάλα μέσα, στο τέλος θα γεμίσει ο κόσμος μοναχικές ψυχές που δε θα μιλάνε καν μεταξύ τους. Αρχικά, να σου πούμε ότι σε περίπτωση που έχεις πέσει σε ντροπαλό ή αναβλητικό τύπο, είσαι άτυχη αλλά καλώς ή κακώς η καρδιά δεν ρωτά. Με λίγα λόγια, αν εσύ τον θέλεις κολασμένα και δεν μπορείς να διανοηθείς ότι θα τα παρατήσεις χωρίς να κάνεις την προσπάθειά σου, θα πρέπει μεθοδευμένα και οργανωμένα να καταστρώσεις το σχέδιο αποπλάνησής του. Και πώς θα ξέρεις ότι σε… παίρνει να το κάνεις αυτό; Εδώ λοιπόν σου έχουμε τα βασικά σημάδια που φανερώνουν ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ΕΣΥ το πρώτο βήμα.
1. Σου προτείνει, αλλά όχι συγκεκριμένη μέρα: Γενικά σε θέλει, σου λέει να βγείτε και όταν εσύ του απαντάς «Ok» εκείνος δε συνεχίζει και αλλάζει κουβέντα! Εντάξει, υπάρχει όντως η πιθανότητα να μην είναι καλά στα μυαλά του και να το κάνει αυτό με όλους τους ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να φοβάται απλά να ξεστομίσει μέρα, ώρα και μέρος. Η αλήθεια είναι ότι το βολικό είναι πάντα το Θα τα πούμε ή θα κανονίσουμε κάποια στιγμή. Επίσης, υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι αν όντως ήθελε, θα έκανε πιο συγκεκριμένη πρόταση. Πάντως, αν τελικά πεις εσύ κάτι πιο συγκεκριμένο, δεν είναι και δεδομένο ότι θα φας χυλόπιτα. Οπότε τόλμα το και ίσως η τύχη να είναι με το μέρος σου.
2. Ανταλλάσσετε μηνύματα αλλά δεν μιλάτε ποτέ στο τηλέφωνο: Αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι παγίδα. Δεν είναι λίγες οι φορές, στις οποίες οι άντρες, μπορεί να μιλάνε με τρεις-τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, πάντα γραπτώς, χωρίς ωστόσο να έχουν σκοπό να κάνουν το παραμικρό. Ξέρεις, έτσι απλά για να περνάει η ώρα. Ωστόσο, αν δε σε έβρισκε έστω και λίγο ενδιαφέρουσα, μάλλον δε θα σου μιλούσε καθόλου. Οπότε, μπορείς να πάρεις μία βαθιά ανάσα, και να κάνεις το επόμενο βήμα. Σε περίπτωση που του αρέσει απλά η παρέα σου, μόλις κέρδισες ένα φίλο. Δεν το λες και κακό.
3. Γλώσσα του σώματος: Ναι γέλα όσο θέλεις αλλά θα πρέπει να ξέρεις, ότι παίζει ρόλο και μάλιστα σημαντικό. Με λίγα λόγια, αν όπου είστε βρίσκει πάντα αφορμή να έρθει δίπλα σου, τα βλεμματά σας διασταυρώνονται συνέχεια και δε χάνει ευκαιρία να σε αγγίξει, τότε μάλλον σε θέλει και μάλιστα κολασμένα. Εντάξει υπάρχει και η πιθανότητα (1%) να πέφτουμε έξω, αλλά αν ανήκεις στο ποσοστό αυτό, είσαι πολύ άτυχη φίλη μου.
4. Μιλάει στους φίλους του για σένα: Ως γυναίκα έξυπνη που είσαι-το θεωρούμε δεδομένο αυτό-σίγουρα μπορείς να καταλάβεις όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, αν εκείνος έχει ξανακούσει για σένα. Είναι το χαμόγελο; Είναι ότι μπορεί να πετάξουν κάτι για σένα το οποίο προφανώς και δεν τους έχεις πει εσύ; Είναι οι ερωτήσεις που θα σου κάνουν;

Τελοσπάντων, αυτά φαίνονται οπότε έχε τις κεραίες σου σε λειτουργία γιατί το συγκεκριμένο είναι και το πιο αδιάσειστο στοιχείο. Εσύ δηλαδή υπήρχε ποτέ πιθανότητα να μιλήσεις στην κολλητή σου για κάποιον που σε αφήνει παγερά αδιάφορη;

 

http://www.queen.gr/

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μελαγχόλησε…

Τεχνικές για ανώδυνο τοκετό

12 τρόποι να αντιμετωπίσεις την Χριστουγεννιάτικη κατάθλιψη

Leave a Comment