Γυναίκες Μοντέλα

Σέξι στα γενέθλιά της η Bella Hadid

Πριν λίγες ημέρες, το πανέμορφο μοντέλο, Bella Hadid, έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε με μία σέξι εμφάνιση. Η μικρή αδερφή της Gigi, διασκέδασε μαζί με φίλους της, τον σύντροφό της και φυσικά δεν έλειπαν οι γονείς της.

Η καλλονή το «έκαψε» στη Νέα Υόρκη με την οικογένεια, τον σύντροφό της και φίλες της από το χώρο της μόδας. Η Bella Hadid έγινε 20 ετών και βγήκε να το «κάψει» σε γνωστό club της Νέας Υόρκης. Η Bella, η οποία θεωρείται μαζί με την αδερφή της Gigi, από τα πιο εμπορικά μοντέλα της γενιάς της, άφησε για ακόμα μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή.

bella-hadid-640

bella-hadid-b640

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η καλλονή φόρεσε ένα σιθρού μεταλλικό τοπ με ανάλογη μίνι φούστα, τα οποία συνδύασε με λευκό γουνάκι κι έκλεψε τα φλας των φωτογράφων κατά την είσοδο της στο club. Μαζί της για να γιορτάσουν τα εικοστά της γενέθλια ήταν η οικογένεια της και αρκετοί φίλοι του μοντέλου από το χώρο της μόδας., όπως η Shanina Shayk. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, ο ράπερ Weeknd, o οποίος ήταν πολύ διακριτικός, μπροστά στους φωτογράφους.

Με τη μαμά της

bella-hadid-d640

bella-hadid-e640

bella-hadid-c640

newsauto.gr

Related posts

Η Άννα Πρέλεβιτς κάνει διακοπές στη Μύκονο

Τρελένει με σέξι στησίματα στο φακό

Samantha Hoopes – Ένα μοντέλο… με τα όλα του (pics+video)

Leave a Comment