Γυναικα

Συμβουλές αποπλάνησης από τη… Shakira!

Η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια Shakira αποτελεί μια από τις πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο, ενώ είναι γνωστό ότι οι χορευτικές της φιγούρες κάνουν το αντρικό κοινό να τρελαίνεται.

Έτσι λοιπόν, το Cosmopolitan αποφάσισε να δώσει στις γυναίκες συμβουλές για το σeξ, εμπνευσμένες από την εν λόγω σταρ. Διαβάστε παρακάτω ποιες ακριβώς είναι αυτές και μη διστάσετε να τις τεστάρετε καθώς θα διαπιστώσετε και μόνες σας ότι τα αποτελέσματα προβλέπονται περίφημα.

1. Λυκνιστείτε καλυμμένη με μαύρη μπογιά: Το πιο γνωστό στιγμιότυπο από το βίντεο για το τραγούδι La Tortura. Λερωθείτε λοιπόν με μπογιά και παίξτε με το ταίρι σας. Ο χορός της κοιλιάς δεν είναι υποχρεωτικός.

2. Δοκιμάστε κανένα ακροβατικό: Θυμάστε που η Shakira κρεμόταν απο στίλους στο βίντεο του τραγουδιού She Wolf; Εντάξει μην το κάνετε και εσείς, απλώς προσπαθήστε να κάνετε καμιά στάση στο σeξ που απαιτεί τη δική σας ευλυγισία.

3. Για μια εβδομάδα κάντε το “‘οποτεδήποτε” και “οπουδήποτε”: Σαν το πρώτο μεγάλο χιτ της τραγουδίστριας Whenever, Wherever!


4. Δοκιμάστε μια στάση στο σeξ που να πρωταγωνιστούν οι γοφοί σας: Το πιο εύκολο για μια κοπέλα είναι είτε να βρίσκεται από πάνω. Δείξτε στον σύντροφο σας ότι οι γοφοί σας δεν αστειεύονται.


5. Όταν φιλιέστε, δαγκώστε λίγο τα χείλη του συντρόφου σας: Όπως λένε και οι στίχοι του τραγουδιού Rabiosa, λίγο δάγκωμα στα χείλη θεωρείται σeξι.


6. Αφήστε τον παρτενέρ σας να μπει κάτω από τα ρούχα σας: Μην τα βγάλετε εσείς, δώστε του την ευκαιρία να κινηθεί εκείνος στο κορμί σας.


7. Ακουμπήστε ένα παγάκι στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του συντρόφου σας: Ακριβώς αυτό έκανε και η γνωστή τραγουδίστρια σε μια από τις πιο αισθησιακές σκηνές από τα βίντεο που γυρίζει για τα τραγούδια της και συγκεκριμένα, σε εκείνο για το κομμάτι Illegal.


8. Κάντε ντουζ φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι μαζί με το ταίρι σας: Αυτό φυσικά δεν χρειάζεται να εξηγηθεί για το πόσο σeξι φαίνεται.

e-radio.gr

Related posts

Δήμητρα Αλεξανδράκη: περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, στο οποίο έγινε μάρτυρας (video)

Αλέξανδρος

Μάθε τι ξενερώνει τους άνδρες και πρόσεχε !!!

Ποια τραγουδίστρια δείχνει την κυταρρίτιδά της;

Leave a Comment