Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαΐου

Ταύρος
Αυξάνει τη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας η θετική όψη Σελήνης-Ήλιου σήμερα μέχρι και το μεσημέρι, ενώ πετυχαίνετε όσα θέλετε και υπάρχει αίσθημα ικανοποίησης και χαρά. Ευκαιρίες για φλερτ, δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι μέχρι αργά το απόγευμα. Το βράδυ πιθανόν να σας πιάσει μια μανία καθαριότητας και τακτοποίησης.

Δίδυμοι
Η εστίαση της προσοχής μέχρι αργά το απόγευμα θα βρίσκεται κυρίως στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού και ακινήτων, τα οποία πάνε καλά. Βελτιωμένη ψυχολογία, αν και με κάποια εσωστρέφεια. Όμως το βραδάκι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, ανακτάτε την εξωστρέφειά σας και θα έχετε και ευκαιρία για εξόδους, φλερτ και παιχνίδι.

Καρκίνος
Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά κι ευχάριστα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ήλιου βοηθά να γίνουν καλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, δικτύωση. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές μέχρι αργά το απόγευμα, όπως επίσης και μαθήματα ή σεμινάρια. Το βράδυ αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα βγει ο σπιτόγατος και πιο εσωστρεφής εαυτός σας στην επιφάνεια.

Λέων
Έμφαση στα οικονομικά και σε αγορές δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί η θετική της όψη με τον Ήλιο βελτιώνει τα έσοδα και βοηθά τα επαγγελματικά σας. Καλές ώρες για επαφές με άτομα εξουσίας. Μέχρι το βραδάκι θα είναι ήρεμο το κλίμα, ενώ κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί – ευκαιρίες για βόλτες.

Παρθένος
Το ζώδιό σας διατρέχει μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ το πρωί που σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο, αυξάνει η ζωτικότητα, η χαρά και η αυτοπεποίθησή σας. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες. Το βράδυ θα είναι πιο ήσυχο και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία.

Ζυγός
Καθώς η Σελήνη μέχρι αργά το απόγευμα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι ώρες με κλεισίματα κύκλων και θεμάτων, ή με κάποιους απολογισμούς. Αυξημένη ανάγκη για απόσυρση και ύπνο. Όμως το βραδάκι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ ίσως πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες.

Σκορπιός
Με τη θετική όψη Σελήνης-Ήλιου το πρωί η μέρα ξεκινά καλά για την κοινωνική σας ζωή, ίσως γίνονται θετικές συναντήσεις κι επαφές, ενώ υπάρχει περισσότερη αρμονία στις σχέσεις. Καλά πάνε και τα σχέδιά σας. Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς. Το βραδάκι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα υπάρξει ανάγκη για απομόνωση.

Τοξότης
Εύνοια στα επαγγελματικά το πρωί με τη θετική όψη Σελήνης-Ήλιου, μια μέρα καλή για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ αυξάνει η παραγωγικότητά σας. Στείλτε βιογραφικά, αναδείξτε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής θα περάσει στους φίλους και στη δικτύωση.

Αιγόκερως
Λόγω της θετικής όψης Σελήνης-Ήλιου, η μέρα ξεκινά με αρκετή ζωτικότητα, αισιοδοξία, χαρά και δημιουργικότητα, ενώ διευκολύνονται διάφορα θέματά σας. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή, ανοίγματα. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες υποχρεώσεις, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα στην τακτοποίησή τους.

Υδροχόος
Θέματα οικονομικά ευνοούνται το πρωί με τη θετική όψη Σελήνης-Ήλιου, ίσως δεχθείτε μια ενίσχυση, ενώ μπορεί να προχωρήσετε ή να τακτοποιήσετε με επιτυχία ζητήματα δανείων, επενδύσεων, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ. Κάπως πιο εσωστρεφείς ώρες μέχρι το βραδάκι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, οπότε και θα ανακτήσετε την εξωστρέφειά σας.

Ιχθύες
Κοινωνικά κι ευχάριστα ξεκινά η μέρα, με τη θετική όψη Σελήνης-Ήλιου το πρωί να ευνοεί συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ υπάρχει περισσότερη αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Έτσι κοινωνικό θα είναι το κλίμα μέχρι το βραδάκι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, ενώ κατόπιν θα υπάρξει ανάγκη για εσωστρέφεια και ψάξιμο ψυχολογικό.

Κριός
Το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Ήλιου βοηθά τα εργασιακά και τα οικονομικά σας, μια μέρα παραγωγική, με καλύτερα έσοδα. Μέχρι αργά το απόγευμα θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και το νοικοκυριό σας. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό και η εστίασή σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο και τους άλλους.
thebest.gr

Related posts

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/3 έως 11/3

Τα ζώδια σήμερα 25/01/2016

Ερωτικό Ταρό: Ανακάλυψε τα πάντα για τη σχέση σου

Leave a Comment