Ζωδια

Τα ζώδια σήμερα 5 Μαΐου

Ταύρος
Το πέρασμα της Σελήνης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι και το απόγευμα σάς βάζει σε φάση απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ υπάρχει ανάγκη απομόνωσης. Κάτι που θα μεταβληθεί όμως απ’ το βραδάκι που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε και ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ θα πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι
Ξεκινά κοινωνικά η μέρα, πιθανόν να συναντήσετε φίλους και γνωστούς μέχρι και το απόγευμα, ενώ είναι ώρες με περισσότερο σερφάρισμα στο ίντερνετ αλλά και με ενασχόληση με ομάδες και συλλόγους. Το βραδάκι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο η διάθεση θα γίνει πιο εσωστρεφής, αλλά θα μπορέσετε να ησυχάστε την υπόλοιπη μέρα.

Καρκίνος
Μέχρι και το απόγευμα θ’ ασχοληθείτε κυρίως με τον επαγγελματικό σας τομέα, με την επίλυση διάφορων υποχρεώσεων, αλλά και με την κοινωνική σας ανάδειξη. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί στους φίλους και τη δικτύωση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με τις παρέες σας.

Λέων
Σε πιο άνετο κι αισιόδοξο κλίμα ξεκινά η μέρα, με την εστίαση της προσοχής να βρίσκεται κυρίως στα ταξίδια, τις σπουδές, σε θέματα νομικά, διδασκαλίας, συγγραφής, φιλοσοφίας, πολιτικής. Το βραδάκι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και αναμένεται να φέρει κάποιες υποχρεώσεις, ενώ την υπόλοιπη μέρα θα σας απασχολήσει περισσότερο το δημόσιό σας πρόσωπο.

Παρθένος
Κυρίως θέματα οικονομικά απασχολούν μέχρι και το απόγευμα το ζώδιό σας, ειδικά ό,τι αφορά δάνεια, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, συντάξεις, χορηγίες, κλπ, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα εμπόδια. Το βραδάκι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο το κλίμα γίνεται πιο άνετο και θετικό, ενώ έμφαση θα δοθεί σε ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, πολιτική.

Ζυγός
Η μέρα ξεκινά κοινωνικά, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το βραδάκι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός
Δουλειά και χαρά μέχρι και το απόγευμα, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής αλλά και στον εργασιακό σας χώρο. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη το κλίμα γίνεται κοινωνικό και θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις κι επαφές.

Τοξότης
Ευχάριστα ξεκινά η μέρα και πιθανόν μέχρι και το απόγευμα να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και σπορ. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η εστίαση της προσοχής θα περάσει κυρίως στη καθαριότητα, την υγεία και την διατροφή.

Αιγόκερως
Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα, ενώ υπάρχει παραπάνω εσωστρέφεια και νοσταλγία. Όμως η διάθεση θα μεταβληθεί το βραδάκι που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να περάσετε καλά, να παίξετε και ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά.

Υδροχόος
Ξεκινά ζωηρά κι επικοινωνιακά η μέρα, πιθανόν με διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ αναμένονται και αρκετές μετακινήσεις μέχρι και το απόγευμα. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Επαφές με συγγενείς και συμμαθητές. Το βραδάκι μεταβάλλεται το κλίμα και οι ρυθμοί γίνονται πιο αργοί, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθύες
Θέματα οικονομικά απασχολούν το ζώδιό σας μέχρι και το απόγευμα, και θα είναι ώρες με πληρωμές, με συναλλαγές διάφορες, αλλά και με ψώνια ή αγοραπωλησίες, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Το βραδάκι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η διάθεση θα γίνει πιο επικοινωνιακή, και θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες και κουβεντούλα.

Κριός
Δραστήρια ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει εξωστρεφείς κι αποφασιστικούς, ενώ μέχρι το απόγευμα μπορεί να προχωρήσετε και σε κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις. Το βραδάκι η Σελήνη μπαίνει στο αργό ζώδιο του Ταύρου και οι ρυθμοί επιβραδύνουν, ώστε να απολαύσετε τη ζωή και την ηρεμία.
thebest.gr

Related posts

Tα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Αλέξανδρος

Τα ζώδια της Παρασκευής

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/11

Leave a Comment