Μοδα & Ομορφια

Τα κατάλληλα κολιέ για τις off-the-shoulder tops

Mπορεί τα off-the-shoulder tops (aka έξωμα) να είναι ένα λίγο πιο ανάλαφρο και καλοκαιρινό είδος ρούχου, αλλά αναλόγως του υλικού τους μπορούν να φορεθούν τόσο όταν ο καιρός είναι ζεστός, αλλά και τώρα τον χειμώνα. Αν είναι μάλλινες μπλούζες ή μακρυμάνικα πουκάμισα ή απλά φούτερ με «ριγμένους» ώμους, μπορείς φυσικά να τα φορέσεις και τώρα με τα τρία συγκεκριμένα είδη κολιέ που σου παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά.

Υπάρχουν πιο «summerish» αξεσουάρ, όπως είναι οι μακριές αλυσίδες, τα charms και τα statement κολιέ με ethnic σχέδια. Υπάρχουν όμως και τα αμιγώς χειμερινά τα οποία είναι τα choker (ειδικά αυτά από βελούδο), οι χοντρές αλυσίδες και τα μαντήλια φορεμένα σφιχτά στον λαιμό. Δες τι και πώς πρέπει να το φορέσεις με τα στράπλες κομμάτια σου και κάνε τη διαφορά με τα looks σου!

foulari

Με φουλάρι στον λαιμό

Είναι πιο χειμερινό αξεσουάρ από το να φορέσεις πολλά, μακριά bohemian κολιέ. Και πολύ πιο σοφιστικέ. Φρόντισε μόνο να είναι κοντό ο μαντήλι σου ώστε να μπορείς να το δέσεις με ένα διακριτικό κόμπο και να μην κρέμεται μεγάλος όγκος υφάσματος. Επίσης αυτό το «άτυπο» κολιέ είναι κατάλληλο για όλα τα είδη top σου, όχι μόνο για τα έξωμα.

tsiker

Με τσόκερ

Από βελούδο ιδανικά για να κάνεις τις πιο sexy χειμερινές εμφανίσεις. Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στους γυμνούς ώμους και στο μαύρο κομμάτι υφάσματος που τυλίγει τον λαιμό σου είναι πολύ αισθησιακή. Επίσης δίνει έναν αέρα Βικτωριανής εποχής σε όλα τα σύνολά σου.

alusida

Με χοντρή αλυσίδα στο λαιμό

Το γράψαμε και παραπάνω, οι πολλές και λεπτές αλυσίδες είναι για το καλοκαίρι. Τον χειμώνα μπορείς να φορέσεις μία αλλά πιο χοντρή, τύπου τσόκερ. Αυτό το στυλ μας κάνει λίγο πιο 80s, οπότε φανταζόμαστε από τώρα το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαζί με ένα μάλλινο, έξωμο cropped top και ένα ψηλόμεσο, δερμάτινο παντελόνι.

Πηγή:queen.gr

Related posts

Ashley Graham: μετά την εγκυμοσύνη ειχε απώλεια μαλλιών

Αλέξανδρος

Tip για να μην σκίζονται τα καλσόν σου!

Τα πιο HOT κομμάτια με παγιέτες και ιριδισμούς για το φετινό ρεβεγιόν

Leave a Comment