Γυναικα

Τα πράγματα που πρέπει να πακετάρεις εάν φεύγεις για σπουδές σε άλλη πόλη

Ως φοιτήτρια του εξωτερικού, μπορώ να σου πω εκ πείρας ότι πριν φύγεις σε άλλη πόλη ή χώρα, θα θέλεις λογικά να πακετάρεις περίπου όλο σου το σπίτι μαζί. Ναι, όλο! Γιατί θέλεις όλα σου τα ρούχα για να έχεις επιλογές, θέλεις όλα σου τα καλλυντικά γιατί πώς θα κυκλοφορείς σε ξένο μέρος, αλλά και ολόκληρο το ψυγείο με όλα τα φαγητά της μαμάς. Δυστυχώς όμως δε γίνεται να τα πάρεις όλα μαζί σου, για αυτό πρέπει να επιλέξεις τα πράγματα που σου είναι πραγματικά απαραίτητα! Ξεκινάμε!

#1 LAPTOP

Δε νομίζω κανείς να διαφωνήσει σε αυτό, αφού τοlaptop είναι πλέον το #1 αντικείμενο του φοιτητή, είτε για να κάνεις μία εργασία, είτε για να μπεις στα social media, να παρακολουθήσεις σειρές κτλ. Ειδικά σε άλλη πόλη ή χώρα, το laptop μάλλον θα γίνει από καλός φίλος κολλητός σου, αφού μέσω Skype θα μιλάς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Eπίσης, κάτι μου λέει ότι ως φοιτητής θα περάσεις πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) ώρες βλέποντας σειρές… εκτός αν είμαι μόνη μου σ΄αυτό (που δε νομίζω)!

laptop_aparaitito

#2 TΑΠΕΡΑΚΙΑ

Αυτό πάει κυρίως για΄σένα που πας σε άλλη χώρα, και όχι, δε θα έχει όλες τις ελληνικές επιλογές που αγαπάς στο φαγητό (ΣΟΥΒΛΑΚΙ <3) και κυρίως δε θα έχεις το φαγητό της μαμάς (σνιφ). Τώρα εσύ μπορείς να με κοροϊδέψεις όσο θες, ΑΛΛΑ άκου τη συμβουλή μου. Φεύγοντας από το σπίτι σου πάρε δύο, τρία ή και περισσότερα (όσα περισσότερα μπορείς εννοώ) τάπερ από το αγαπημένο σου φαγητό, και φύλαξέ τα στην κατάψυξη. Έτσι, θα τρως σπιτικό φαγητό για πολύ καιρό ακόμα! Τι καλύτερο;

#3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει πριν φύγω για Λονδίνο, αλλά πήρα φωτογραφίες με όλους μου τους φίλους και την οικογένειά μου, και της έφτιαξα σε ένα κολάζ στο δωμάτιό μου. Μου φαινόταν πολύ παιδικό στην αρχή, όμως είναι ένας υπέροχος τρόπος να νιώθεις κοντά σε όσους αγαπάς, και να ξέρεις πως ακόμη και αν αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σε ένα νέο ξεκίνημα, το «σπίτι σου» είναι πάντα εκεί και σε περιμένει. Επίσης, το κολάζ ομορφαίνει και τον τοίχο σου!

taaparaitita_foto

#4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ *SPECIAL* ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Όποιο κι αν είναι αυτό και ό,τι κι αν σημαίνει για΄σένα, είναι καλό να πάρεις μαζί σου το αγαπημένο σου αντικείμενο, αυτό που σου δίνει δύναμη ή σε φέρνει κοντά στο σπίτι σου όταν σου λείπει. Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου βιβλίο που έχεις χιλιδιαβάσει ή το αγαπημένο σου κουκλάκι (για΄μένα ήταν ξεκάθαρα αυτό, #no shame) ή κάποιο άνετο ρούχο που σε ζεσταίνει το χειμώνα. Δεν έχει καμία σημασία τι είναι, αλλά το πώς σε κάνει να νιώθεις. Κι αν σε κάνει να νιώθεις χαρά, ζεστασιά και ηρεμία, τότε αυτό είναι το ιδανικό αντικείμενο να πακετάρεις!

Σίγουρα πάντως δε μπορείς να πακετάρεις τα πάντα. Μπορείς όμως να πακετάρεις όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος και πιο κοντά στο σπίτι σου. Μπορεί να σου φαίνεται παιδιάστικο να κουβαλήσεις μαζί σου ταπεράκια, φωτογραφίες ή το αγαπημένο σου κουκλάκι, αλλά τίποτα δεν είναι περιττό όταν σε κάνει να νιώθεις όμορφα!

 

 

Πηγή: yang.gr

Related posts

Μια γυναίκα αποκαλύπτει γιατί απείχε από ερωτικές επαφές για 1 χρόνο

15 σημάδια που υποδηλώνουν ότι είναι κακός στο κρεβάτι

Τα 4 πράγματα που μπορείς να πεις σε έναν άντρα για να τον τονώσεις

Leave a Comment