Μοδα & Ομορφια

Τα χαμηλοκάβαλα jean είναι και πάλι στη μόδα

Η Bella Hadid και η Kendall Jenner γνέφουν καταφατικά το κεφάλι.

xamilokabala1

Όταν η Bella Hadid εμφανίστηκε με ένα χαμηλοκάβαλο boyfriend jean, ένα λευκό crop top και ένα ζευγάρι αθλητικά Nike, όλες στο γραφείο αναφωνήσαμε: «λες αυτά τα παντελόνια να είναι και πάλι hot; Tελείωσε η δικτατορία των ψηλοκάβαλων»; Mε μια σχετική συστολή και με συγκρατημένη αισιοδοξία τείνουμε να απαντήσουμε θετικά.

xamilokabala2

Τα αγαπημένα μας It-girls -τα οποία δεν φοράνε απλά τις τάσεις, τις δημιουργούν- και φυσικά μιλάμε για τις αδερφές Hadid και την Kendall Jenner, έχουν κάνει ένα κρεσέντο street εμφανίσεων με ένα κοινό παρανομαστή: τα χαμηλοκάβαλα jeans! Nαι, αυτά τα sexy που φορούσαμε μέχρι τις αρχές του 2000. Αυτά που έχουμε περάσει ώρες και ώρες χαζεύοντας στα video clips της Christina Aguilera και της Britney Spears. Aυτά φαίνεται πως θα τα ξαναβγάλουμε από την ντουλάπα μας –γιατί από την καρδιά μας δεν τα βγάλαμε ποτέ- και θα τα φορέσουμε με crop tops και sneakers και μέσα στο 2018.

xamilokabala3

Το pop crowd των 00s αντεπιτίθεται στα ψηλοκάβαλα παντελόνια της δεκαετίας του 1980 που όλες φοράμε τον τελευταίο καιρό μετά μανίας. Stars του βεληνεκούς της Emily Ratajkowski, της Lily Aldridge και της Rihanna, τα έχουν εντάξει ήδη στις δημόσιες εμφανίσεις και το slung style της Jennifer Lopez (ναι, της Jenny From The Block) είναι και πάλι στο fashion προσκήνιο. Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο Μπρονξ για να το υιοθετήσεις, αρκεί να ξεθάψεις τα παλιά σου Levi’s από τα τελευταία συρτάρια της σιφινιέρας σου.

xamilokabala4

queen.gr

Related posts

Τέλειο σώμα και πρόσωπο μέχρι τις διακοπές

Makeup για Λαμπερή επιδερμίδα

5 Τρόποι για να ομορφύνετε στον ύπνο σας

Leave a Comment