Γυναικα

Το να προσποιηθείς οργασμό δε βοηθάει πραγματικά κανέναν

Πολλές φορές οι γυναίκες προκειμένου να γλιτώσουμε από κάποια πράγματα προσποιούμαστε. Λέμε μικρά (ή και μεγάλα) ψεματάκια, τα οποία όμως δεν βοηθούν, κυρίως όταν τα λες πάνω στο σεξ. Το να προσποιείσαι ότι έχεις οργασμό δεν θα σε βοηθήσει πουθενά αγαπητή μου, είναι σαν να σου αρέσει η σοκολάτα, αλλά όταν σου την προσφέρουν απαντάς «Δεν μου αρέσει». Όταν προσποιείσαι οργασμό να ξέρεις ότι δεν κερδίζεις κάτι, μόνο χάνεις.

Χάνεις γιατί δεν διεκδικείς την ευχαρίστησή σου. Αν δεν πεις στον παρτενέρ σου ότι δεν σε γεμίζει αυτό που κάνει στο σώμα σου, δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ αυτό που ποθείς. Τι θέλεις, ενώ τα πάτε πολύ καλά σε άλλους τομείς, να μην τα βρίσκετε στο σεξ επειδή δεν διεκδικείς αυτό που θες; Σκέψου και το άλλο: ο παρτενέρ σου δεν θα μάθει ποτέ τι είναι αυτό που θες αν δεν εκφράσεις ή του δείξεις με κάποιον τρόπο τι είναι αυτό που σε οδηγεί στην κορύφωση.

gif-den-voithaei-kanenan-to-na-prospoiitheis-orgasmo

 

Ένα άλλο κομμάτι από το οποίο χάνεις όταν προσποιείσαι τον οργασμό είναι η ψυχολογία. Κατά την κορύφωση απελευθερώνονται πολλοί νευροδιαβιβαστές όπως η σεροτονίνη, οι οποίοι βοηθούν το ζευγάρι στο να δεθεί περισσότερο και να χαλαρώσει. Είναι οι ίδιοι νευροδιαβιβαστές που ευθύνονται για την προσωπική σου ευφορία και αποφυγή της κατάθλιψης, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει ο οργασμός είναι ισάξιος με μια θύελλα ορμονών που ξεσπά στον κεντρικό θάλαμο του εγκεφάλου όπου και παράγονται.

Ο οργασμός είναι ο δρόμος προς την προσωπική σου ευδαιμονία και το διαφορετικό δέσιμο με τον σύντροφό σου και είναι κρίμα να τα στερείσαι όλα τα όμορφα του σεξ. Η διεκδίκηση της προσωπικής σου ευχαρίστησης είναι πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη, αφού μπορείς να κερδίσεις σε προσωπικό επίπεδο, σε ψυχολογικό, να βελτιώσει την σχέση σας, αλλά και την μεταξύ σας επικοινωνία. Στο σεξ, εξάλλου, όπως έχουμε πει, δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και ταμπού.

Πηγή: yang.gr

Related posts

Ακολούθησε αυτές τις 5 βασικές συμβουλές και θα γίνεις η απόλυτη θεά του σεξ!!!

Αυτές είναι οι 9 φράσεις που οι άντρες δεν αντέχουν να ακούν από τις γυναίκες τους

Ε.Φουρέιρα: Καυτές φωτογραφίες στην Κεφαλονιά

Leave a Comment