Ανδρας

12 Τρόποι να ηρεμήσεις την ζηλιάρα σύντροφο σου!

Μια ζηλιάρα σύντροφος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πως αντιμετωπίζεις εσύ το γεγονός ότι ζηλεύει; Αποφασίζεις να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι ή προτιμάς να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία;

Είναι ανθρώπινο η σύντροφος σου να ζηλεύει όταν σε βλέπει να κοιτάει κάποια άλλη ή όταν βλέπει κάποια να ενδιαφέρεται για εσένα. Το θέμα, όμως, είναι μέχρι που φτάνει η ζήλια της. Είναι σε λογικά πλαίσια ή έχεις σκεφτεί να τη χωρίσεις επειδή σε ζηλεύει υπερβολικά;

Αν νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν, το πιο πιθανό είναι να βάλεις τέλος στη σχέση σας. Αν, όμως, δεν είσαι έτοιμος να τελειώσεις μαζί της, προσπάθησε να καταλάβεις τι συμβαίνει και ζηλεύει τόσο. Ζηλεύει μόνο εσένα ή έχει την τάση να ζηλεύει και τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της;

Πως να ηρεμήσεις ένα άτομο που ζηλεύει πολύ!

ziliara-gynaika

Αν διαπιστώσεις ότι σε ζηλεύει, τότε υπάρχουν μερικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις τη ζήλια της και να την ηρεμήσεις. Αν μάθεις να την ακούς, μπορεί να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και να νικήσεις τις ανασφάλειες της και να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη της.

1. Παρατήρησε τι την εξαγριώνει

Αν μπορέσεις να κρατήσεις σημειώσεις σχετικά με το πότε εκδηλώνει ζήλια, τότε ίσως μπορέσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει. Παρατηρώντας την μπορείς να διαπιστώσεις αν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο, και θα είναι πιο εύκολο να αποφύγεις να κάνεις πράγματα που την κάνουν να ζηλεύει και να αντιμετωπίσεις την όλη κατάσταση.

2. Κάνε την να αισθάνεται πολύτιμη

Η ζήλια της συντρόφου σου μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όταν δεν αισθάνεται ασφάλεια, ψάχνει συνεχώς να τραβήξει την προσοχή σου. Ακόμη κι αν πιστεύει ότι δεν την απατάς, μπορεί να σου εκδηλώσει ζήλια με σκοπό να σε κάνει να την προσέξεις.

Αν μπορέσεις να την κάνεις να αισθανθεί πολύτιμη, δε θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου με λάθος τρόπο. Θα γνωρίζει ότι είστε ο ένας για τον άλλο.

3. Πες της πως αισθάνεσα

Όταν η γυναίκα αισθανθεί ότι δεν επικοινωνεί μαζί σου όπως πρέπει, μπορεί να πιστέψει ότι μοιράζεσαι τα συναισθήματα και τις απόψεις σου με κάποιον άλλο. Δεν έχει σχέση αν είναι άντρας ή γυναίκα. Το γεγονός ότι δεν την εμπιστεύεσαι και την απομονώνεις, την κάνει να νιώθει απατημένη.

Αν, ωστόσο, την συμπεριλάβεις στη ζωή σου και της μιλήσεις, ακόμη και όταν περνάς κάποιες δυσκολίες, θα ξέρει για ποιον λόγο έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και είσαι απόμακρος, και δε θα κάνει λανθασμένες υποθέσεις.

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξεις είναι να της εκφράζεις τα συναισθήματα σου για αυτή. Μπορεί να πιστεύεις ότι δείχνεις το πως αισθάνεσαι από τις πράξεις σου, αλλά οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν από εσένα να τους το λες. Μην της αφήσεις χώρο να βγάλει λάθος συμπεράσματα. Απλά πες της πόσο την αγαπάς και πόσο σημαντική είναι για εσένα.

4. Μην την αποκλείσεις από τη ζωή σου

Αν δεν την λαμβάνεις υπόψη όταν παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αλλά και στην καθημερινότητα σου, αισθάνεται σαν να την απατάς. Για μια γυναίκα που νιώθει ανασφάλεια και ζηλεύει, το να την απατάς και να την αφήνεις έξω από τη ζωή σου είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Αν θέλεις να έχετε κοινή πορεία στο μέλλον, τότε συμπεριέλαβε την στη ζωή σου και στις αποφάσεις σου. Αν, ωστόσο, δε θέλεις να συνεχίσετε μαζί, τότε να είσαι ειλικρινής και να μην την κοροϊδεύεις.

5. Κάνε σωστές επιλογές

Αν υπάρχουν άνθρωποι που προκαλούν συγκρούσεις στη σχέση σας, και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί, τότε πρέπει να αποφασίσεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Αν, για παράδειγμα, έχεις πολύ στενή σχέση με τη μαμά σου και αυτό την ενοχλεί, τότε απομακρύνσου λίγο από αυτήν.

Όταν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της συντρόφου σου, τότε μπορείς να συνεχίσεις και τις υπόλοιπες σχέσεις σου με γονείς ή φίλους. Όσοι σε αγαπάνε, δε θα θυμώσουν που απομακρύνθηκες και θα θέλουν να σε βοηθήσουν να πετύχει η σχέση σου.

 

the-man.gr

Related posts

Ανδρικά αρώματα: Τι δηλώνει το χρώμα από τα μπουκαλάκια;

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους playboys από τους άλλους άντρες [πάντα]

Σε ποιον επώνυμο ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;

Leave a Comment