Γυναικα

One night stand: 4 μεγάλες αλήθειες, που σίγουρα δεν ήξερες

Kαι μάλλον θα σε… αιφνιδιάσουν

Οne night stand:
Απαραίτητο, ιντριγκαδόρικο, σέξι, ίσως λίγο επικίνδυνο αλλά σίγουρα απολαυστικό. Μπορεί παλαιότερα η σχέση της μίας βραδιάς να ήταν ταμπού και αρκετοί να δίσταζαν να το παραδεχτούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Ναι, άντρες και γυναίκες, γνωρίζονται και έχοντας πάντα τις κατάλληλες προυποθέσεις, καταλήγουν στο κρεβάτι, για μία βραδιά γεμάτη πάθος, που σίγουρα θα θυμούνται με χαμόγελο την επόμενη μέρα. Είσαι σίγουρη όμως ότι ξέρεις αρκετά σχετικά με τις σχέσεις της μιας βραδιάς; Αν όχι, ρίξε μια ματιά παρακάτω, σε κάτι που μάλλον σε ενδιαφέρει:

1. Άντρες και γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα την επόμενη μέρα: Noμίζεις ότι όλοι έχουν το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους την επόμενη μέρα; Μέγα λάθος. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 3.300 άτομα(άντρες και γυναίκες) ηλικίας 17-40 ετών, το 80% των αντρών παραδέχτηκαν ότι είχαν θετικά συναισθήματα το επόμενο πρωί, με μόλις το 54% των γυναικών, να κάνει ακριβώς την ίδια παραδοχή.

2. Το one night stand είναι θέμα γονιδιακό: Κι όμως, έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι όπως ακριβώς η τάση στον αλκοολισμό, κρύβεται στο DNA μας, έτσι και η αγάπη για τις πιο casual σχέσεις ή ακόμα και την απιστία, έχει να κάνει με πολύ συγκεκριμένες ορμόνες. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί διευκρινίζουν ότι δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθορίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα ενός ανθρώπου. Ευτυχώς.

3. Αυτό που θέλεις φαίνεται στο πρόσωπό σου: Υποθέτουμε αυτό το υποψιαζόσουν. Σύμφωνα με έρευνα, και φυσικά τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, οι γυναίκες που φαίνονταν πιο λάγνες και θηλυκές και οι άντρες που ήταν ή για την ακρίβεια φαίνονταν πιο αρρενωποί, έδιναν την εντύπωση ότι όντως ψάχνουν για casual σεξ. Ένα άλλο στοιχείο είναι η ανοιχτή λεκάνη στη γυναίκα. Χμμμ…

4. Οι άντρες κατεβάζουν τα στάνταρς ενώ οι γυναίκες τα ανεβάζουν: Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, οι άντρες είναι πολύ πιο πιθανό να συμβιβαστούν με μία γυναίκα που δεν είναι του γούστου τους προκειμένου να κάνουν σεξ, ενώ οι γυναίκες θα κάνουν σεξ της μίας βραδιάς μόνο αν αυτός που θα τους κάνει την πρόταση είναι… εντυπωσιακά ωραίος!

queen.gr

Related posts

Η άσκηση που «καίει» περισσότερες θερμίδες απ’ ότι χίλιοι κοιλιακοί

Το σημάδι που δείχνει αν είσαι όντως ευτυχισμένη

Η Alessandra Ambrosio τρελαίνει τους άνδρες και του κάνει να χάνουν τον ύπνο τους.

admin

Leave a Comment