Γυναικα

5 σημάδια που φανερώνουν ότι είσαι εκ γενετής τεμπέλα

«Είσαι μεγάλος τεμπέλης». Πόσες φορές άκουσες αυτή τη φράση από τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδερφό ή την αδερφή σου; Μεταξύ μας, αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, έχουν δίκιο.

#1 «Χαμηλή μπαταρία»
Παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς πεταγόμαστε από τον καναπέ έντρομοι ψάχνοντας το φορτιστή, όταν το κινητό είναι στα πρόθυρα να σβήσει, εσύ λες ένα απλό «Ας κλείσει, θα το φορτίσω μετά». Και συνεχίζεις να λουφάζεις στον καναπέ σου, ακυρώνοντας φυσικά όλους εμάς τους εθισμένους στο κινητό που δεν αντέχουμε να το δούμε να σβήνει.

gif_temp

#2 «Αγάπη μου, θα μου πάρεις από το super market εκείνο το μικρό πακετάκι με τα μπισκότα; Το κίτρινο!»
Ναι, αυτή η φράση είναι γνώριμη στα αυτιά όλων μας, τη στιγμή που η μαμά ξέχασε να πάρει αυτό το κάτι από το super market και ζητάει από σένα να πας! Χρυσό σε κάνει σου λέω, αλλά εσύ αρνείσαι πεισματικά. Μέχρι και τον άρρωστο προσποιείσαι. Γιατί ποιος να ντύνεται και να τρέχει τώρα;

#3 «Κλαίω, κοπανιέμαι. Είναι ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα»
Όλοι έχουμε εκείνη τη φίλη που είτε μας στέλνει αστεία βίντεο είτε μας ταγκάρει σε αυτά. Αν σέβεσαι τον τίτλο τεμπελιάς που σου έχει αποδοθεί, τότε σίγουρα κοιτάς πόσα λεπτά κρατάει και μόλις αυτά περάσουν της απαντάς με την παραπάνω φράση! Βαρέθηκες να το δεις, βρε αδερφέ!

tempela_2

#4 «Δίπλα είσαι, έλεος!»
Ξέρω ότι ακούς τακτικά αυτή τη φράση! Ο λόγος; Όταν χτυπάει το τηλέφωνο ή το κουδούνι, ακόμη κι αν βρίσκεσαι ακριβώς δίπλα, δεν κουνάς ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι. Κι ας βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι τρία δωμάτια πιο πέρα!

#5 «Βρε πάμε για κανένα χαλαρό ποτάκι;»
Ναι, εκείνος ο κολλητός που σε παρακαλάει να βγείτε έξω και πάντα βρίσκεται αντιμέτωπος με την άρνησή σου. Όχι ότι δεν θες, απλώς δεν μπορείς να αποχωριστείς τον καναπεδούλη σου.

 
Πηγή: yang.gr

Related posts

Τι κάνει τις γυναίκες να παίρνουν βάρος

Η Courteney Cox έπαιξε στο πιάνο το «I’ll Be There for You» των The Rembrandts

Αλέξανδρος

Χρειάζεται διάλειμμα: 5 ενδεχόμενα για το τι ακριβώς συμβαίνει

Leave a Comment