Μοδα & Ομορφια

7 συμβουλές για να φαίνεστε πιο ψηλές και πιο αδύνατες

Αν είστε μικροκαμωμένες θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, επειδή ένας ανεπιτυχής συνδυασμός μπορεί εύκολα να “συντομεύσει” την εικόνα σας και να την στερήσει από τη χάρη της.

Εμείς ζητήσαμε από κορυφαίους στιλίστες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσατε να τονίσετε σωστά το μικροσκοπικό ανάστημα και να ελέγξετε τα προτερήματά σας με τη βοήθεια ενός γοητευτικού μοντέλου.

Tops και φούστες

1

Για να φαίνεστε εκπληκτική, δεν πρέπει να ξεχνάτε να διατηρείτε τα σωστά ποσοστά. Η επιλογή των ενδυμάτων σας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Φορώντας το top σας έξω από την φούστα “κόβετε” τη φιγούρα σας στο μισό, κάνοντας τον κορμό σας να φαίνεται ογκώδης και μακρύτερος, ενώ “μικραίνετε” τα πόδια σας. Είναι καλύτερα να φορέσετε top που μπαίνει στη φούστα, καθώς αυτό θα επισημάνει τη μέση. Γενικά κάνουν την φιγούρα σας πιο εύθραυστη και λεπτή. Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσετε ένα cropped top και φούστα.

Ζώνες και παπούτσια

2

Αν σας αρέσει να φοράτε παπούτσια ή σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο, βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας. Όταν πρόκειται για παπούτσια, η αντίθεση χρωμάτων ή όγκου μπορεί να κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πολύ πιο κοντά. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τις μεγάλες ζώνες. Η φωτογραφία στα αριστερά δείχνει μια ζώνη που δημιουργεί μια ορατή οριζόντια γραμμή, κάνοντας έτσι τον κορμό να δείχνει ευρύτερο. Εν τω μεταξύ, κάθετες γραμμές (ένα φόρεμα χωρίς ζώνη, ανοιχτόχρωμα παπούτσια) μας κάνουν αισθητά πιο ψηλότερες και πιο αδύνατες.

Μπουφάν και σακάκια
3

Τα μικροκαμωμένα κορίτσια δεν πρέπει να φορούν ογκώδη ή επιμήκη σακάκια, κοστούμια ή blazers – μειώνουν αισθητά τα πόδια και κάνουν τη σιλουέτα θολή και δύσκαμπτη. Συνιστάται να επιλέγετε σακάκια και μπουφάν μικρού όγκου, κομμένα και τοποθετημένα στη μέση ή ελαφρώς πιο κάτω.
Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικές όταν επιλέγετε τις τσάντες σας. Η καλύτερη επιλογή για μικροκαμωμένα κορίτσια είναι μια μικρή τσάντα πλάτους που δεν υπερβαίνει τα 25-28 εκατοστά. Οι σημερινές μοντέρνες τσάντες αγορών είναι πιθανό να κάνουν τη συνολική εικόνα πιο δυσκίνητη. Αν προτιμάτε σακίδια, θα πρέπει να είναι και μικρά και να έχουν καθαρά γεωμετρικά σχήματα.

Πλεκτές ζακέτες

4

Οι μακριές ζακέτες παρουσιάζουν μια εύκολη λύση για να “προσθέσετε” μερικά εκατοστά στο ύψος σας χωρίς τη βοήθεια των ψηλών τακουνιών. Τέτοιος ρουχισμός κάνει τέλεια δουλειά για να δημιουργήσετε αυτή τη σημαντική αδιάκοπη κάθετη γραμμή, η οποία εμφανώς ενισχύει το ανάστημα σας. Φυσικά, η ζακέτα σας δεν πρέπει να είναι πολύ ογκώδης ή να έχει εμφανώς μεγάλες λεπτομέρειες, όπως μεγάλες τσέπες.

Φορέματα

5

Τα ογκώδη φορέματα φαίνονται καλύτερα σε ψηλά κορίτσια. Όταν φοριούνται από μικροσκοπικές κούκλες, τα ρούχα αυτά φαίνεται να “πιέζουν” το σχήμα σας κάτω στο έδαφος, μειώνοντας τη σιλουέτα και, ειδικότερα, τα πόδια. Από την άλλη πλευρά, τα φορέματα που είναι μεσάτα κοσμούν τις μικροκαμωμένες κυρίες ωραία, δίνοντας σωστές αναλογίες και “τεντώνοντας” την σιλουέτα προς τα πάνω.

Αντιθέσεις και μονοχρωμίες

6

Αντίθετα χρώματα σε ρούχα, όπως ένα φωτεινό top και ένα σκούρο κάτω μέρος, χωρίζουν το σχήμα στο μισό, δημιουργώντας μια έντονη οριζόντια οριακή γραμμή που δίνει έμφαση στην έλλειψη ύψους σας. Συγκριτικά, τα μονόχρωμα σύνολα επιμηκύνουν αισθητά την σιλουέτα. Επιπλέον, σημειώστε ότι τα έντονα χρωματιστά ρούχα φαίνονται πιο ογκώδη: στις φωτογραφίες, το ίδιο φούτερ σε διαφορετικό χρώμα (αριστερά) εμφανίζεται λίγο μεγαλύτερο.

Τζιν και tops

Ένα κοντό top είναι η τέλεια επιλογή για τις γυναίκες μικρού μεγέθους. Συνδυάζοντάς το με ψηλόμεσα τζιν συμβάλλει στη σημαντική επιμήκυνση των ποδιών. Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσετε ένα cropped top και φούστα. Δοκιμάστε και τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν ευχάριστα έκπληκτες!

7

pronews.gr

Related posts

Τα ηλικιωμένα μοντέλα κατακτούν τη μόδα!

Η Έλα Έμχοφ έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (video)

Αλέξανδρος

Οι πιο μοδάτες αποχρώσεις για τα χείλη σου αυτή τη σεζόν

Leave a Comment