Μοδα & Ομορφια

7 τρόποι για να δέσεις το πουκάμισό σου

Πουκάμισο που δένει μπροστά. Η’ αλλιώς tie-front shirt.

Φαίνεται ότι η νοσταλγία για τις δεκαετίες 80’ και 90’ εμπνέει τους σχεδιαστές του σήμερα και επαναφέρουν τάσεις που είδαν το peak τους εκείνη την εποχή.

Το πουκάμισο που δένει μπροστά το βλέπουμε σε street style εμφανίσεις του εξωτερικού και μπορεί να φορεθεί τόσο σε μια πρωινή όσο και μια βραδινή εμφάνιση.

Ο τρόπος με τον οποίο θα συνδυαστεί καθορίζει το στιλ του. Μπορεί να φορεθεί με τζιν, με παντελόνα, με leggings, με leather παντελόνι, πάνω από φόρεμα, με μια pencil ή μάξι φούστα ή φούστα σε Α γραμμή, με denim σορτς. Η εν λόγω τάση δίνει μια νεανική και άκρως θηλυκή πινελιά σε μια κατά τα άλλα σοφιστικέ εμφάνιση. To button down πουκάμισο παίρνει άλλη διάσταση, αποκτά ξεχωριστό στιλ. Πουκάμισο stripped ή λευκό ή μαύρο ή σε ένα έντονο χρώμα. Fashion influencers όπως η Diane Kruger και η Τaylor Tomasi το αγαπούν.

Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, σε μια απογευματινή βόλτα ή ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο με ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Το πουκάμισο που δένει μπροστά ήρθε (ξανά) για να μείνει…

 

Δες τις bloggers

 

poukamiso-6

poukamiso-3

poukamiso-4

poukamiso-5

poukamiso-2 poukamiso-1 poukamiso-7

πηγή:pronews.gr

Related posts

Τα πιο στυλάτο και οικονομικά ρολόγια για το νέο έτος

Smokey eyes

Φορώντας ένα σκουλαρίκι: Αυτό είναι το νέο hot trend

Leave a Comment