Ανδρας

8 ατάκες που δε πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα

Η απόσταση από την αποθέωση στο «Βατερλώ» είναι πιο μικρή από όσο νομίζεις.

Ακόμη και οι ερωτικές περιπτύξεις αποτελούν πλέον ένα είδος multitasking. Πράξη και λόγια. Και καλά για την πράξη είμαστε σίγουροι χρόνια τώρα, τα λόγια όμως έχουν μπει εσχάτως στο παιχνίδι. Και επειδή όπως έχετε αντιληφθεί μία και μόνο ατάκα, μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το… σεξ και να την ξενερώσει μέχρι αηδίας, είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ποιες προτάσεις δεν πρέπει να ακουστούν από τα χείλη σου για να μην καταλήξει η βραδιά σου άπατη.

1. «Να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω στοματικό»

Whaat? Προφανώς και είσαι τρελός, αγαπητέ μου, ή τελοσπάντων μπήκε το χτικιό μέσα σου και σε κάνει να λες ασυναρτησίες. Αν το φυλάς μόνο για τη γυναίκα της ζωής σου, άραξε λιγάκι και γίνε πιο δοτικός. Να ξέρεις πως κάτι τέτοια είναι που χτίζουν την ερωτική σας ζωή κι αν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να περάσει σεβαστό διάστημα χωρίς στοματικό, θα σε χαιρετήσει. Για κάνε της τη χάρη, σε παρακαλώ πολύ…

2. «Τελείωσες;»

Όχι είναι υψίφωνος και έκανε πρόβα. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς πότε μία γυναίκα τελειώνει και πότε… δεν, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Εντάξει, ξέρω, ότι η επιστήμη λέει ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό πειστικότατα. Το έδειξε και η Meg Ryan μέσα σε εστιατόριο. Όμως, αγαπητέ μου, αν πέρα από τις φωνές, δώσεις σημασία στους κραδασμούς και στα τρέμουλα της γυναίκας και δεν πιστέψεις ότι οφείλονται ούτε σε σεισμό ή επιληπτική κρίση τότε θα δικαιωθείς. Προφανώς και τη στιγμή εκείνη δεν μπορεί να σε σκουντήσει και να σου πει: «Ε ψιτ! τελειώνω, θαρρώ», οπότε έχε τα ραντάρ σου σε λειτουργία μπας και το καταλάβεις και κατεβάσεις ρυθμούς. Διότι φίλε μου, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχει τελειώσει, εσύ να είσαι στην κοσμάρα σου και να συνεχίζεις σε ρυθμούς κομπρεσέρ.

3. «Αργείς πολύ να τελειώσεις γενικά;»

Δηλαδή αλήθεια αυτό που σου ήρθε πρώτο να πεις, όταν την έχεις βάλει κάτω και τη φιλάς, είναι αυτό; Καλέ, την αγχώνεις τη χριστιανή! Άσε, που έτσι δεν πρόκειται να τελειώσει και ποτέ. Ή μπορεί να το κάνει και επίτηδες (ω ναι!). Ξέρεις, μπορεί και να αργούμε γενικά. Δεν είναι θέμα για ανάλυση. Ωστόσο, άλλες φορές, μας αρκεί ένα πολύ εντόνο δεκάλεπτο κι ας μην τελειώσουμε. Πάντα εκτιμούμε όποιον νοιάζεται για τη δική μας ικανοποίηση, δεν χρειάζεται όμως να είσαι με το ρολόι στο χέρι. Δεν πάνε έτσι αυτά.

4. «Είσαι αδύνατη τελικά»

Κανόνας απαράβατος: δεν ανοίγεις ποτέ και πουθενά κουβέντα για τα κιλά της. Πόσω μάλλον στο κρεβάτι με το πέος σου στη διάθεσή της και άρα το μέλλον του αβέβαιο. Τη θεωρείς χοντρή; Και το λες τη στιγμή που είναι σχεδόν ή εντελώς γυμνή μπροστά σου; Παίζεις τόσο φτηνά με τις ανασφάλειές της; Μήπως εσύ έχεις σώμα μοντέλου και μπορείς να καταπιαστείς μόνο με κορμάρες; «Βρε κατακαημένε το μπυροκοίλι σου το έχεις δει»; Θα έπρεπε να γυρίσει να σου πει. Αλλά δεν το κάνει γιατί είναι κυρία. Απλά θα σηκωθεί και θα φύγει.

5. «Με πόσους έχεις πάει;»

Πίστευα ότι αυτή η ερώτηση είχε εκλείψει από το ρεπερτόριο των αντρών. Πού ζω; Επανέρχεται κόντρα στη φθορά του χρόνου και κυρίως ενάντια στην αέναη προσπάθεια του ανθρώπινου είδους να αντιμετώπισει της ηλιθιότητα. Με πόσους έχει πάει; Με όσους θέλει! Εξάλλου, αν δεν σου πει τον δικό σου αριθμό δια του δύο, θα είναι μια πληροφορία που δεν θα θες να ξέρεις.

6. «Συνήθως δεν είμαι έτσι»

Και πώς είσαι βρε ματάκια μου; Διότι δεν μπορεί να είναι τόσο γκαντέμω η δόλια που να έπεσε στην κακή (πολύ κακή) σου μέρα. Και μια μέρα (και δύο και τρεις, ώπα φτάνει ως εδώ) παλεύεται και δικαιολογείται. Αλλά αν η μέρα γίνεται εβδομάδα. Και η εβδομάδα, μήνας; Τότε τι; Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις το λάθος και προσπαθήσεις να της μεταφέρεις την ενοχή.

7. «Είναι ανάγκη να βάλουμε προφυλακτικό;»

Ναι καλέ ξέρουμε: Το σεξ είναι καλύτερο χωρίς, διαφορετικά εσείς τα αγόρια θα γεννιόσασταν με ενσωματωμένο προφυλακτικό και όλα καλά. Επίσης, έχεις πρόβλημα και μόλις το φορέσεις, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Ή σε στενεύει, λες και δοκιμάζεις καινούργια sneakers. Ειλικρινά όμως, προτιμάς να αναβαθμίσεις για κάποιους πόντους το σεξ σου, ή να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο ότι είσαι προφυλαγμένος από πάσης φύσεως αφροδίσια; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είσαι ώριμος και κύριος και θα επιλέξεις το δεύτερο. Έτσι δεν είναι;

8. Οτιδήποτε σε υβριστικό –άκι

Πώς να στο πω για να μην αντιδράσεις; Είναι τραγικό και αγενές τις περισσότερες φορές. Θες να πεις κάτι σέξι; Αποθέωσέ τη! Τώρα όλα τα υπόλοιπα τα γνωστά σε –άκι, τα οποία εμπεριέχουν και μια κάποια υποτίμηση, καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Εκτός πια αν η βραδιά σας είναι conceptual. Τότε πάω πάσο.

Πηγή: ratpack.gr

Related posts

Aνέβασε τις σεξουαλικές σου επιδόσεις με την μουσική

Με τί γραβάτα συνδυάζονται τα ριγέ πουκάμισα

Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση και μάθε να αμύνεσαι με το απόλυτο μαχητικό άθλημα

Leave a Comment