Μοδα & Ομορφια

Aυτές οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ θα του τραβήξουν την προσοχή

Αυτή τη σεζόν δεν είναι λίγες οι τάσεις μακιγιάζ που μας κερδίζουν όμως μπορούμε να μετρήσουμε στα δάχτυλα των χεριών τις τάσεις εκείνες που θα τραβήξουν την προσοχή του καλού σου για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Παρακάτω θα μάθεις περισσότερα για τις τάσεις εκείνες που θα τον τρελάνουν!

Γκόθικ χείλη:

make yp
Τη νεά σεζόν feel free να ανακαλύψεις την πιο dark πλευρά σου και φέρε την στην επιφάνεια! Μπορεί να είναι όσο dark θέλεις εσύ και η όλη σου διάθεση αποτυπώνεται στο μακιγιάζ σου με σκούρα χρώματα στα χείλη.

Τα σκούρα χρώματα όπως το μοβ πρωταγωνιστούν την νέα χρονιά στα χείλη μας και μπορούμε να περιοριστούμε σε αυτό μόνο το χρώμα κρατώντας σε απαλούς τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ μας. Το goth είναι ένα μακιγιάζ ποιυ μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου τη νέα χρονιά και να το κάνεις όσο πιο έντονο και εκκεντρικό αλλά και όσο πιο απαλό και διακριτικό θέλεις. Μην το φοβηθείς…

Στον Marc Jacobs τα πράγματα ήταν… έντονα, πολύ έντονα! Τα μαύρα χείλη και οι περίεργες γραμμές με τα ανοιχτόχρωμα φρύδια ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του προσώπου ενώ στον Rodarte είδαμε τα λετπά φρύδια των μοντέλων να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό λουκ με τα μοβ χείλη. Το μπλε και το μοβ γνωρίζουν μεγάλες δόξες τη νέα σεζόν και εσύ μπορείς απλά να “σπάσεις” λιγάκι την σκοτεινιά με λίγο ρουζ. Τίποτα δεν απαγορεύεται!

Χάλκινα-μπρονζέ βλέφαρα:
Στις διάσημες πασαρέλες της σεζόν είδαμε πολλά και διάφορα χρώματα στα μάτια αλλά εκείνο το τρεντ που θα κερδίσει τον αγαπημένο σου είναι χωρίς αμφιβολία οι μπρονζέ και πιο χάλκινες σκιές στα μάτια. Τα μοντέλα φόρεσαν το χρώμα στα βλέφαρά τους χωρίς όμως υπερβολές ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ τους ήταν απόλυτα φυσικό. Πρόκειται για ένα πολύ βολικό και εύκολο τρεντ αφού το συγκριμένο χρώμα που κυριάρχησε στις πασαρέλες των οίκων Alexander Wang και Noon by Noor είναι ιδιαίτερα πολύπλευρο και μας αφήνει να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά λουκ. Με μκαρα ή χωρίς, με μολύβι ή άι-λάινερ , η συγκεκριμένη απόχρωση στα βλέφαρα αναδεικνύει υπάροχα τόσο τα καστανά όσο και τα γαλάζια μάτια και μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα.

Το άι-λάινερ και τα μάτια σου:

makeup

Τη νέα σεζόν το μακιγιάζ των ματιών μας δεν είναι καθόλου βαρετό και μας δίνει πολλές επιλογές. Όταν μιλάμε για άι-λάινερ τότε το μόνο βέβαιο είναι πως ο καλός σου δεν ξέρει τι είναι το cat eye ή το σμόκι. Μπορεί όμως να διαπιστώσει πόσο ωραία έχεις βαφτεί ή πόσο έντονο δείχνει το βλέμμα σου και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο εδώ.

Στις χειμερινές πασαρέλες είδαμε πολλές γραμμές αλλά αν θέλεις να του τραβήξεις την προσοχή τότε ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να το πετύχεις είναι με το μολύβι των ματιών σου.

Λεπτές στο επάνω και το κάτω βλέφαρο, χοντρές και προς τα έξω ή απλά στο τελείωμα των βλεφάρων εσύ επιλέγεις με ποιον τρόπο θα του τραβήξεις την προσοχή!

Oι γραμμές στους οίκους Oscar De La Renta, Giamba αλλά και στον Altuzarra έκλεψαν τις εντυπώσεις!

 

womenonly.gr

Related posts

Τι είναι το κολλαγόνο?

Τα shorts ταιριάζουν σε κάθε ηλικία

Over size πουλόβερ για όλο το χειμώνα

Leave a Comment