Γυναικα

Oι 7 τρόποι για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου

Το πρόβλημα με τις περισσότερες σχέσεις είναι πως καμιά φορά επηρεάζονται από τη ρουτίνα, χάνουν τη μαγεία και την αρχική τους λάμψη, κι έτσι πού και πού χρειάζονται μερικές “ενέσεις” ανανέωσης, ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους με την ίδια επιτυχία.

Γιατί καλό είναι να μην αφήνεις τα προβλήματα άλυτα και τη βαρεμάρα να κυριαρχεί.

Ανακάλυψε, λοιπόν, τρόπους και καταστάσεις που θα ξανανάψουν τη φλόγα της σχέσης σου και θα την κρατήσουν αναμμένη για πολύ καιρό ακόμη.

Μιλήστε ο ένας στον άλλο.

Ένα από τα πράγματα που κάνουμε συνήθως όταν είμαστε καιρό σε μία σχέση, είναι πως σταματάμε να μιλάμε. Ή δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, καθώς τα έχουμε εξαντλήσει όλα ή το θεωρούμε βαρετό να μιλάμε στο ίδιο άτομο για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Οι έρευνες όμως δείχνουν πως τα ζευγάρια που συζητούν καθημερινά για διάφορα θέματα, έχουν ένα πιο δυνατό δέσιμο και είναι περισσότερο χαρούμενα. Άρα αρχίστε να μιλάτε και προσπαθήστε να κάνετε τις καθημερινές συζητήσεις μία ευχάριστη συνήθεια και για τους δυο σας.

Ξαναζήστε όμορφες στιγμές.

Αν είστε καιρό μαζί, σίγουρα θα έχετε αρκετές ευτυχισμένες στιγμές ως ζευγάρι. Αν εδώ και καιρό δεν βρίσκετε να κάνετε καινούρια πράγματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξαναζήσετε παλιές και αγαπημένες καταστάσεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, να περάσετε όμορφα και σίγουρα να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Βρείτε μαζί νέα ενδιαφέροντα.

Η βαρεμάρα οφείλεται τις περισσότερες φορές στην καθημερινή ρουτίνα που ακολουθεί μία σχέση. Αν καθημερινά κάνετε τα ίδια πράγματα, είναι λογικό κάπως να έχετε κουραστεί, γι’ αυτό ανακαλύψτε μαζί νέα ενδιαφέροντα. Μπορείτε να κάνετε παρέα τις δουλειές του σπιτιού, να ξεκινήσετε να διαβάζετε μαζί το ίδιο βιβλίο, κάθε Κυριακή να πηγαίνετε σε ένα διαφορετικό cafe για πρωινό ή να αρχίσετε μαζί μία ξένη γλώσσα.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Αν θεωρείτε πως επειδή είστε χρόνια μαζί, δεν χρειάζεται να δείχνετε περιποιημένοι και κομψοί καθημερινά, τότε μάλλον χρειάζεται να το ξανασκεφτείτε! Γι’ αυτό, λοιπόν, πάρτο κι εσύ και το αγόρι σου απόφαση και αρχίστε τις αλλαγές. Φροντίστε να είστε καθημερινά όμορφα ντυμένοι ή ακόμα και με τις φόρμες ή τις πυτζάμες σας μέσα στο σπίτι προσπαθήστε να είστε περιποιημένοι.

Αρχίστε να αφήνετε ο ένας στον άλλο μηνύματα αγάπης.

Με το να στέλνετε ο ένας στον άλλο μηνύματα αγάπης στο κινητό, στο mail ή στα social media, θα ανανεώσετε σίγουρα τη σχέση σας και θα φέρετε μνήμες από τις πρώτες σας στιγμές που μόλις είχατε ερωτευτεί.

Ανάψτε ξανά τη φλόγα.

Στις πιο προσωπικές σας στιγμές να είστε ενεργοί και καινοτόμοι, καθώς οι πειραματισμοί θα ξανανάψουν τη φλόγα. Ένα μασάζ τη στιγμή που δεν το περιμένει, είναι μία καλή λύση για να δοκιμάσεις.

Μην ξεχνάς να περνάς λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Μπορεί να είσαι ζευγάρι με κάποιον, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι και χρόνο για ‘σένα. Βρες χρόνο για ένα hobby, μία άσκηση γυμναστικής ή ένα βιβλίο. Μη βασίζεσαι μόνο στον σύντροφό σου και απασχολείσαι μαζί του τις στιγμές που δεν έχεις τι να κάνεις.

 

Πηγή:joytv.gr

Related posts

Ποιες είναι οι 5 συζητήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ με το αγόρι σου.

Στην Κύπρο η Κατερίνα Στικούδη ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram

Η τελευταία επιθυμία του άρρωστου συζύγου της Celine Dion

Leave a Comment