Γυναικα

Single: Εκμεταλλεύσου το όσο προλαβαίνεις

Το να είσαι σε μια σχέση είναι πραγματικά τέλειο, αλλά το να είσαι μόνος είναι ευλογία. Είσαι αδέσμευτος και είναι απελευθερωτικό! Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εξερευνήσεις τον κόσμο, την καριέρα σου, τη φιλία σου και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Γι΄αυτόν λοιπόν, μη στεναχωριέσαι αν δεν είσαι σε σχέση,δεν υπάρχει λόγος! Ορκιζόμαστε πως είναι ό,τι καλύτερο και θα σου το αποδείξουμε ευθύς αμέσως!

Πηγαίνεις στο μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα

single-ekmetaleysoy-to-oso-mporeis-1

Ένα τεράστιο ποσοστό των συντρόφων προσποιείται πως δεν πηγαίνει τουαλέτα. Μας πως είναι αυτό δυνατόν; Όταν είσαι μόνος το θεωρείς δεδομένο πως θα πας στο μπάνιο, στο νους και θα ετοιμαστείς με ανοιχτή την πόρτα. Μπορείς να προχωράς γυμνός χωρίς να έχεις δύο ζευγάρια μάτια «καρφωμένα» πάνω σου.

Είναι αυτές οι μικρές συνήθειες, όπως το να κάνεις την ανάγκη σου με ανοιχτή την πόρτα που σε κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένο που είσαι μόνος. Απολαύσέ το τώρα που μπορείς!

Είναι πάντα μια καλή ώρα για τη μάσκα προσώπου

single-ekmetaleysoy-to-oso-mporeis-2

Μπορείς να βάλεις τη μάσκα προσώπου σου όποτε το θέλεις! Μπορείς να κυκλοφορείς μπλούζα με αρκουδάκια και κινούμενα σχέδια, να αφήνεις τα μαλλιά σου και λίγο «λαδωμένα», να σπας τα σπυράκια σου και να βάζεις τις μάσκες σου.

Μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά επειδή ακριβώς είσαι μόνο σου και έχεις την άνεση στο σπίτι σου να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μη μου πεις ό,τι υπάρχει πιο απελευθερωτικό πράγματα από το να βγάζεις το σουτιέν σου μόλις μπεις στο σπίτι!

Δεν είσαι αναγκασμένος να δεις ταινίες που δεν θέλεις

single-ekmetaleysoy-to-oso-mporeis-3

Δεν χρειάζεται να δεις Star Wars αν δεν σου αρέσει. Ούτε να παρακολουθήσεις αναγκαστικά έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μπορείς πολύ απλά ν’ απολαύσεις τις σαπουνόπερές σου, να διαβάσεις τα βιβλία σου ανενόχλητη! Και φυσικά είναι απολαυστικό.

Μπορείς να κάνεις παρέα με όποιον θέλεις εσύ

single-ekmetaleysoy-to-oso-mporeis-4

Μπορείς να κάνεις παρέα με αυτούς που θέλεις και όχι ν’ αναγκάζεσαι να συναναστρέφεσαι με άτομα που δεν συμπαθείς.
Δεν χρειάζεται να βγαίνεις με τους περίεργους φίλους του και να το «παίζεις» καλή. Βγαίνεις για να περάσεις καλά και τα πάρτι αποκτούν άλλοι αξία. Δεν υπάρχουν γκρίνιες και «μούτρα» αφού δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Και αν σου έρθει να πας και ένα ταξιδάκι; Μπορείς πολύ απλά να κάνεις ό,τι θέλεις!

Κοίταξε λοιπόν, να το ευχαριστηθείς τώρα που μπορείς γιατί ο έρωτας βρίσκεται στην επόμενη γωνιά και θα έρθει να σε βρει…

ipop.gr

Related posts

Τι πρέπει να κάνεις όταν κοιμάσαι για να έχεις υγιή μαλλιά

Squat: Αποκτήστε καλλίγραμμο κορμί και… κοφτερό μυαλό!

Η νέα μόδα στα κοσμήματα βότσαλα και διαμάντια

Leave a Comment