Γυναικα

Tips για να διακοσμήσεις το φοιτητικό σου σπίτι

Μετακομίζεις σε νέα πόλη και αποκτάς για πρώτη φορά το δικό σου σπίτι; Τότε σίγουρα χρειάζεσαι έμπνευση για να διακοσμήσεις τον νέο σου χώρο. Και σε αυτό το post θα βρεις αρκετή.

diak_1

Tip #1: Φωτισμός + υφές. Δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε κρατάει σπίτι ρίχνοντας στις καρέκλες ή στον καναπέ ριχτάρια από συνθετική γούνα προβάτου. Παράλληλα, παίξε με πηγές φωτός όπως επιδαπέδια φωτιστικά και κεριά.

diak_2

Tip #2: Αν δεν έχεις budget για μια εξολοκλήρου νέα επίπλωση, πες «ναι» σε vintage έπιπλα που μπορείς να βρεις στην αποθήκη των γονιών σου. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με boho κομμάτια.

diak_3

Tip #3: Ένα κολάζ από σελίδες περιοδικών, φωτογραφίες και mottos που μπορείς να εκτυπώσεις μόνη σου είναι μια ιδέα που δεν θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα ενώ θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο.

diak_4

Tip #4: Βάλε χρώμα! Ακόμα κι αν οι τοίχοι του σπιτιού που νοίκιασες είναι ολόλευκοι και ο χώρος σού φαίνεται άδειος και μονότονος, παίξε με τα χρώματα όχι μόνο στα έπιπλα αλλά και στα σεντόνια ή τα μαξιλάρια, για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

diak_5

Tip #5: Αντί να κρεμάσεις τα κάδρα στους τοίχους, άκούμπησέ τα στο πάτωμα ή σε ράφια!

 
Πηγή: dutchesss.queen.gr

Related posts

Χάνουμε 6 μήνες από τη ζωή για να βρούμε τι θα φορέσουμε στο γραφείο

Τα 10 σημάδια που μαρτυρούν αν σε θέλει πραγματικά

Ireland Baldwin: Ανέβασε ημίγυμνες φωτό στο Instagram

Leave a Comment