Ανδρας

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για όλα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω να πιω 15 χρόνια κι έχω να κάνω ναρκωτικά επίσης 15 χρόνια»

-Έχει μετανιώσει ποτέ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επειδή στο παρελθόν μίλησε δημοσία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικό;
«Ήταν κάτι που έπρεπε να βγάλω από μέσα μου και το έβγαλα. Και καλώς το έκανα! Έχω μεγαλώσει πιστεύοντας ότι πρέπει να λέμε τα λάθη του παρελθόντος να μην τα κρύβουμε, αλλά να τα εξωτερικεύουμε. Με αυτόν, άλλωστε τον τρόπο ξεπέρασα αυτά τα δύο τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζα στη ζωή μου, γιατί η ανάρρωση που έκανα βασιζόταν πάρα πολύ στην εξωτερίκευση όσων βίωνα. Το γεγονός ότι έκανα τηλεόραση δεν θα με απέτρεπε από το να τα πω και να τα συζητήσω με άλλους ανθρώπους γιατί αυτό ήταν τελικά που με έσωσε. Είναι λάθος να κρατάς κάτι μέσα σου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ελέγχεις πια τη σχέση σου με τα ναρκωτικό και το αλκοόλ;
«Έχω να πιω 15 χρόνια κι έχω να κάνω ναρκωτικά επίσης 15 χρόνια. Ούτε μου λείπουν, ούτε με απασχολούν. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω είναι το τσιγάρο. Αλλά θα γίνει κι αυτό.»

-Ποιο είναι το τελευταίο tattoo που χτύπησες;
«(χαμογελάει) Δεν κάνω πια τόσα πολλά, πονάω. Δεν αντέχει πια και πολύ το σώμα. Δύο άγκυρες είχα κάνει, κάτι επίσης προσπάθησα να κάνω στο πόδι, αλλά πόνεσα κι έτσι το σταμάτησα.»

Related posts

Παίζει όλη μέρα FIFA και βγάζει λεφτά

Με ποιον φωτογραφήθηκε ο Μελισσανίδης;

4 συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν περιποιούνται τα μαλλιά τους

Leave a Comment