Σοου Μπιζ

«Με αποπλάνησε στη ντουζιέρα» !!! Δήλωσε η νταντά για τον Μπεν Άφλεκ.

Όπως φαίνεται,θα αργήσει να ξανακοιμηθεί ήσυχος ο Μπεν Άφλεκ αφού η νταντά – με την οποία απάτησε τη σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ (κατ’ εξακολούθηση) έχει σκοπό να μην κρατήσει τίποτα κρυφό..

Ακόμη κι αν η Γκάρνερ με τον Άφλεκ έχουν χωρίσει, φαίνεται πως δε θα πάψουν να απασχολούν τα μίντια και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Η νταντά, Κριστίν Ουζουνιάν, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, περιέγραψε πως ο σταρ του Χόλιγουντ “την αποπλάνησε στο μπάνιο” ενώ δηλώνει έτοιμη να δώσει περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Το δημοσίευμα του ΟΚ αναφέρει πως η νταντά έκανε τα πάντα για να χωρίσουν οι δυο ηθοποιοί, φλέρταρε ανοιχτά μπροστά στη Τζένιφερ, την άφησε να πιάνει υπονοούμενα στον αέρα, ακόμη και να ψιθυρίζει στο αυτί του Μπεν τρυφερές εξομολογήσεις.

Όταν στην αρχή η ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, ο Affleck έκλεισε και πλήρωσε δωμάτιο για τη νεαρή κοπέλα στο χλιδάτο Hotel Bel-Air , προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της, ωστόσο εκείνη δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα.

Κάθε τόσο διαρρέει και κάποια πληροφορία, ενώ το τελευταίο χτύπημα είναι η αποκάλυψη από μέρους της νταντάς ότι από την αρχή υπήρξε αμοιβαία έλξη και σύντομα οι δυο τους κατέληξαν στο κρεβάτι και πιο συγκεκριμένα στο… ντουζ του σπιτιού του Affleck και της Garner.

Related posts

Η Ρετζίνα Κινγκ θα πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία «Shirley»

Αλέξανδρος

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλα για την προσωπική της ζωή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πο δύσκολη στιγμή της

Leave a Comment